Sergen bu kez Cardozo'ya taktı

Trabzonspor’da Konyaspor karşılaşmasında galibiyeti getiren golü kaydeden Cardozo için TRTSPOR’un yorumcusu Sergen Yalçın’dan ilginç açıklamalar geldi.Daha önce Trabzonspor’un teknik direktörü Vahid Halilhodzic’e canlı yayında hakaret eden Sergen Yalçın’ı

Sergen bu kez Cardozo'ya taktı

Trabzonspor’da Konyaspor karşılaşmasında galibiyeti getiren golü kaydeden Cardozo için TRTSPOR’un yorumcusu Sergen Yalçın’dan ilginç açıklamalar geldi.

Daha önce Trabzonspor’un teknik direktörü Vahid Halilhodzic’e canlı yayında hakaret eden Sergen Yalçın’ın hedefinde bu kez bordo mavili ekibin dünyaca ünlü golcüsü Oscar Cardozo yer aldı.

Cardozo attığı golü yorumlayan Sergen , spikerin golcü oyuncu hakkında “Dünyaca ünlü VE Avrupa’yı sarsmış kaliteli bir golcü” ifadelerini kullanmasının ardından büyük bir rahatsızlık duymuşçasına tepki gösterdi. Sergen, Cardozo’yu öven spikere çıkışarak “ Cardozo Avrupa’da nereyi sarsmış. Şimdiye kadar ne yapmış. Bir tek Benfica’da oynamış. Portekiz Ligi’nde top koşturmuş. Başka ne başarısı, ne kariyeri var” dedi.

Sergen’in bu hazımsızlık dolu sözleri sosyal medyada bordo mavili taraftarların da tepkisini çekti. Sosyal platformda taraftarlar “ Cardozo Fener’e gelseydi o zaman ne diyecektin Sergen. ”, “İstanbul’un Trabzonspor hazımsızlığı”  gibi ifadelerle tepki gösterdi.

Haber61 olarak Sergen’e bizim de bir hatırlatmamız var;

Cardozo oynadığı 333 karşılaşmada toplam 192 gol 36 da asist kaydetti.

48 Avrupa Ligi karşılaşmasında 22 gol kaydetti.

28 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında 11 gol

49 Milli maçta 9 gol kaydetti.

Cardozo ayrıca 2009-10 sezonunda UEFA Avrupa Ligi, aynı sezon Portekiz Ligi ve 2011-12 sezonunda Portekiz Ligi’nde gol krallığını elde etti. Golcü futbolcu 2 kez ülkesinde yılın futbolcusu seçildi. Benfica’yla Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan golcü futbolcu , Avrupa Ligi’nde iki kez final ve çeyrek final oynadı.

Paraguaylı golcünün adı sürekli dev kulüplerle anılsada Benfica onu bırakmaya sıcak bakmadı. En son geçen yıl Fenerbahçe’nin talip olduğu ve yaklaşık 1 yıl boyunca transferi için uğraşıldı. İstanbul medyası hergün Cardozo ile ilgili övgü dolu manşetler atarken o Fenerbahçe’ye gitmek yerine kulübünde kalmayı tercih etti. Ve bu sezon başında “Kral” Trabzonspor’u tercih ederek Avrup’da ses getiren transfer gerçekleşti. Cardozo şu ana kadar bordo mavili ekiple ligde 5 gol kaydederken Avrupa’da ise 1 kez ağları sarsmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor