Serdar Taşçı'dan transfer açıklaması

Adı Trabzonspor'la anılan Serdar transferi hakkında konuştu

Serdar Taşçı'dan transfer açıklaması
Spartak Moskova'da forma giyen ve ismi zaman zaman Trabzonspor'la anılan anılan Artvinli ve Trabzonsporlu Serdar Taşçı, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda buundu.

Geçtiğimiz sezon Bayern Münih'e kiralandıktan sonra yeniden Spartak'a dönen Serdar Taşcı, takımdan ayrılmayı düşünmediğini belirtirken, "Kariyerimde fazla transfer yok. Stuttgart'ta 13-14 sene oynadım. Orada yetiştim ve orada şampiyon oldum. Spartak Moskova'da da 3 yıl geçirdim. Bu sezon Spartak Moskova'da takım arkadaşlarım ile büyük başarılara imza atmak istiyorum.

Futbolcu olmasaydı, pilot olmak istediğini kaydeden Serdar Taşçı, "Her zaman pilot olmak istedim, çocukluğumdan bu yana uçaklarla ilgileniyorum. Mesela Almanya'dan Türkiye'ye uçarken, hep detaylara bakardım, neler olduğunu izlerdim ve hep ben de bunları yapmanın hayalini kurardım. Bir kez kokpite girdim" dedi.

"BİZDE NOEL KUTLAMASI YOKTUR"
Yeni yılı kutlayıp kutlamayacağı sorulan Serdar Taşçı, "İslam'da Noel ve yeni yıl gibi kutlamalar yoktur. Biz bayramları kutlarız" cevabını verdi.
Serdar Taşçı'nın Spartak Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezon 8 mücadelede ilk 11'de şans bulan Serdar, 570 dakikalık sürede skor katkısı veremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler