'Serdar Kurtuluş'u beklemeyin'

Trabzonspor'da, Gaziantepspor'un Sapara'ya talip olmasıyla birlikte gündeme Serdar Kurtuluş gelmişti. Kulüpler düzeyinde bu takas formülü çerçevesinde anlaşma sağlanmasına karşın, bordo mavililerin Serdar'la anlaşamadığı öğrenildi. Asbaşkan Nevzat Şakar,

'Serdar Kurtuluş'u beklemeyin'

Trabzonspor'da, Gaziantepspor'un Sapara'ya talip olmasıyla birlikte gündeme Serdar Kurtuluş gelmişti.

 

Kulüpler düzeyinde bu takas formülü çerçevesinde anlaşma sağlanmasına karşın, bordo mavililerin Serdar'la anlaşamadığı öğrenildi.

 

Asbaşkan Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada "Serdar'ın beklentileriyle bizim önerimiz çakışmadı. Ortak bir noktada bulaşamadık. Futbolcuyla anlaşamadık" dedi.

 

Ivan Obradovic

Bu arada bordo mavililerin, hem savunmanın merkezinde hem de solunda oynayabilecek oyuncu arayışlarında gündeme Ivan Obradovic geldi.

İspanyol medyasının iddiasına göre Real Zaragoza'da forma giyen Sırp savunma oyuncusunun Trabzonspor'a transferi için hem oyuncunun kendisi hem de kulübü son derece olumlu. Obradovic'in sözleşme fesih bedeli, 2 milyon euro olarak gözüküyor. 

Asbaşkan Nevzat Şakar, Obradovic'le ilgili olarak, "Düşünmüyoruz, kadromuzda yeterince yabancı oyuncu var. Bu kadar çok yabancı oyuncunun kadroda olduğu bir ortamda bu doğru bir transfer olmaz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor