Serdar Kulbilge ağladı!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz Vural, Levent Kızıl ve Mümtaz Karakaya savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılırken, Serdar Kulbilge, Seyit Kalender ve Zeki Mazlum

Serdar Kulbilge ağladı!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz Vural, Levent Kızıl ve Mümtaz Karakaya savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılırken, Serdar Kulbilge, Seyit Kalender ve Zeki Mazlum için tutuklama talebi istendi.

Ardından mahkemeye sevk edilen bu 3 isim de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Serdar Kulbilge adliye çıkışında sevinçten gözyaşlarına boğuldu.

TFF milli takımlar eski sorumlusu Levent Kızıl, Konyaspor'un eski teknik direktörü Yılmaz Vural, Ankaragücü'lü futbolcu Serdar Kulbilge, Ankaragücü eski yöneticisi ve TFF eski başkan danışmanı Mümtaz Karakaya, işadamı Zeki Mazlum ve TFF çalışanı Seyit Kalender gözaltına alınmalarının ardından ifade vermek üzere savcılığa sevk edilmişti. Yılmaz Vural, Levent Kızıl ve Mümtaz Karakaya savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılırken, Serdar Kulbilge, Seyit Kalender ve Zeki Mazlum tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ardından bu üç isim de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adliye çıkışında Serdar Kulbilge, basın mensuplarının soruları üzerine, "11 yıl boyunca şerefimle mücadele ettim. Bu mücadelemi devam ettireceğim. Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, çok iyi davrandılar. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu. Zeki Mazlum da, "Adalet yerini buldu" dedi.

AYDINLAR SAVCIYLA GÖRÜŞTÜ
Saat 10.30'da adliyeye gelen Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Ali Aydınlar, 'Futbolda şike soruşturmasını' yürüten savcı Mehmet Berk ile görüştü. Yaklaşık 1 saat adliyede kalan Aydınlar, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ŞU AN BELGE VERMEYECEKLER"
Soruşturmayla ilgili bilgi almak için adliyeye geldiğini ifade eden Aydınlar, "Savcı beyden soruşturmanın gidişatı hakkında bilgi aldım. Bize belge verip veremeyeceğini sordum. Şu an soruşturmanın gizliliği açısından henüz bize belge veremeyeceklerini söyledi. Soruşturma tamamlandıktan sonra bize delil ve belgeleri bizimle paylaşabileceklerini ifade ettiler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor