Serdar için görüşmeler başlıyor

  Yasin, Sol Bamba ve Emre Güral'ın ardından Gençlerbirliği'nin milli oyuncusu Soner Aydoğdu ile anlaşan bordo-mavili yönetim, Serdar Kurtuluş ve Cenk için  geri sayıma geçti. 4 Temmuz tarihinde başlayacağı açıklanan yurt dışı kampına kadar transferi büyü

Serdar için görüşmeler başlıyor

  Yasin, Sol Bamba ve Emre Güral'ın ardından Gençlerbirliği'nin milli oyuncusu Soner Aydoğdu ile anlaşan bordo-mavili yönetim, Serdar Kurtuluş ve Cenk için  geri sayıma geçti.

 4 Temmuz tarihinde başlayacağı açıklanan yurt dışı kampına kadar transferi büyük ölçüde bitirmeyi hedefleyen yöneticiler, Serdar Kurtuluş için Gaziantepspor'a teklifini iletti.

Bir son dakika gelişmesi yaşanmaması halinde Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu buakşam saatlerinde, kırmızı-siyahlı idarecilerle bir araya gelerek Serdar ve Cenk'in  transferini bitirmeye çalışacak.

 

 Bu arada genç golcü Muhammet Demir'i satmak istemeyen Gaziantepspor yönetiminin, Cenk Tosun için yeşil ışık yaktığı kaydedildi.

Trabzonspor, Serdar ile birlikte Cenk'i renklerine bağlayarak, Güneş'e çifte sevinç yaşatmak istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor