Serdar Bali’den olay sözler

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Serdar Bali sosyal medyada hakkında çıkan haberlere çok sert tepki gösterdi.Dün akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanan ve efsaneler beyaz ve efsaneler kırmızı takımını karşı karşıya getiren maç 4-4 eşitlikle bit

Serdar Bali’den olay sözler

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Serdar Bali sosyal medyada hakkında çıkan haberlere çok sert tepki gösterdi.

Dün akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanan ve efsaneler beyaz ve efsaneler kırmızı takımını karşı karşıya getiren maç 4-4 eşitlikle bitti. Efsaneler kırmızı takımda forma giyen Serdar Bali kendisi hakkında yapılan haberlere Haber61 aracılığı ile sert tepki göstererek onlar işlerine baksın beni devlet erkanı çağırınca ben gittim ve bana yakışanı yaptım dedi.

Profesyonel Futbolcular Dernek Başkanı İlyas Akçay ve eski bakan Faruk Özak’ın kendisini davet ettiğini belirterek, ben 60 yaşından sonra böyle işleri başkalarından öğrenecek değilim. Beni bugün eleştirenler kendilerine baksınlar madem bu kadar tepki gösterdiler o zaman başbakan tesisleri ziyaret ettiklerinde buna neden karşı çıkmadılar çıkamadılar dedi.

Şike anıtıyla ilgili yaptığı başvurunun ardından devlet erkanı ile aynı karede yer alması ile ilgili soruyu da yanıtlayan Bali, bana CHP ve MHP’den de böyle bir teklif gelseydi ben onların davetine de icabet ederdim. Ben yıllarca bu formaya hizmet ettim ve şampiyonluklar kazandım CHP ve MHP genel başkanları Aziz Yıldırım’ı ceza evinde ziyaret etmediler mi onun haksızlığa uğradığını belirtmediler mi ettiler onlara neden hesap sorulmadı dedi.

Serdar Bali açıklamasının sonunda benim üzerimden siyaset yapılmasın ifadelerini kullandı.

Tuncay LAKOT/ Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler