Serdar Bali: Moralinizi bozmayın

Trabzonspor'un eski futbolcularından Serdar Bali, köşe yazısında önemli konulara değindi.Bali'nin Star Gazetesi'ndeki köşesi şöyle: "Futbolcuların da gazete okuduğunu hiç kimsenin unutmaması gerekir. Yabancı futbolculara da tercümanları okuyor. Demek ki y

Serdar Bali: Moralinizi bozmayın

Trabzonspor'un eski futbolcularından Serdar Bali, köşe yazısında önemli konulara değindi.

Bali'nin Star Gazetesi'ndeki köşesi şöyle: "Futbolcuların da gazete okuduğunu hiç kimsenin unutmaması gerekir. Yabancı futbolculara da tercümanları okuyor. Demek ki yetkili şahıslar ne söylemeyeceklerini ve nerelerde konuşacaklarını iyi bilmeliler. Çünkü anlattıkları derhal dedikodu kazanına atılıyor. İşte fiziki ve beyin yorgunluğuna bir de moral bozukluğu etkilenince saha da eski Trabzonspor’u bulmak hiç de kolay değil.Gençlerbirliği karşısına da sahaya çıkarabileceği en iyi kadro ile çıksa da Trabzonspor’da maalesef hücum hattı diye bir şey yok. Rakibe baskı kuramazsan, topu rakip ceza sahasında saklayamazsan rakip tarafından baskı görmen çok doğal. 

İlk yarıda futbol adına Trabzonspor için yazacak bir şey yok. Gençlerbirliği Trabzonspor zavallı gibi oynayınca daha çok yüklendi. Ama Gençlerbirliği’de ilk yarıda Trabzonspor’un bu şaşkınlığından gereği gibi faydalanamadı.

İkinci yarıda aynı moral bozukluğu devam etti. Bu moral bozukluğunu takımının lehine değiştirebilecek Colman, Adrıan, Alanzinho gibi pahalı futbolcularda skor değiştirmesi için tecrübesiz futbolcuları bekleyince Trabzonspor adına sıkıntı doğdu. İkinci yarının hemen başında ikinci golü kalesinde gören Trabzonspor iyice sıkıntıya düştü ama 6 dakika sonra hakem penaltı vererek Trabzonspor’u biraz olsun havaya soktu. Nitekim devamında Adrian ve Halil’in birer topu direkte patladı. Girmeyince girmiyor işte..

Devamı sayfa 2'de

Omurgasını satıp yeni bir omurga kurmaya çalışan Trabzonspor aslında bu sıkıntıyı sezon başında yaşaması gerekirken, Burak denen bir futbolcunun sırtlamasıyla bu günlere kadar geldi. Bu sıkıntı yaşanmalıydı ama biraz ağır yaşanıyor. Daha da bitmedi. Biraz daha yaşanacaktır ama Trabzonspor bunu atlatacak güçtedir. Aşağıda yazdıklarımı yetkililer okusun ve biraz düşünsünler derim. Trabzonspor’da yabancı futbolcu var ama bunlar sadece Türk olmadıkları için yabancı değil bu futbolcular maalesef FUTBOLA YABANCI. Trabzonspor toparlanmak istiyorsa devre arası transfer yapacağına. öncelikle kadrosundaki işe yaramaz futbolcuları temizlemesi gerekir. 

Başkalarının anlayamadığı ama bizlerin gayet iyi anladığı karşılıklı demeçleri bir yana bırakıp, Başkan ve Şenol hocanın yönetimleriyle kafa kafaya verip kaybedilmiş hiçbir şeyi olmayan Trabzonspor’u ayağa kaldırmalılar. Lütfen bunu yapın"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor