Sercan'ı Azeriler kapıyor!

Azerbayacan Milli takımından teklif geldi!1461 Trabzon'dan Çaykur Rizespor'a transferinin ardından bir süre uyum sorunu yaşadığını belirterek, şunları söyledi:"Uyum sürecim uzun sürdü ama bu sezona çok iyi başladım. Takım arkadaşlarım da sezona iyi başlad

Sercan'ı Azeriler kapıyor!

Azerbayacan Milli takımından teklif geldi!1461 Trabzon'dan Çaykur Rizespor'a transferinin ardından bir süre uyum sorunu yaşadığını belirterek, şunları söyledi:

"Uyum sürecim uzun sürdü ama bu sezona çok iyi başladım. Takım arkadaşlarım da sezona iyi başladı. Bu hafta Trabzonspor desplasmanına gidiyoruz. Benim için duygusal bir maç olacak ama çoğu futbolcunun yaşadığı şeyler bunlar. Saha içerisinde elimden geleni yapacağım. Saha dışında çok yakın olduğum insanlar var ama saha içerisinde puan ve puanlar için gideceğiz. Çok iyi çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak inşallah puanlarla döneriz."

Trabzonspor'un Avrupa Kupası maçı oynayacağını ifade eden Sercan, "Ancak Avrupa'da maç oynaması bizim maçı etkilemez. Ligimizin kalitesi haftada iki maçı kaldırabilecek düzeyde. Bu şekilde maç oynamaya her takım hazır. Bu bizim için avantaj sağlamaz" dedi.

Sercan, Gençlerbirliği maçında attığı golün ardından 'Rabia' işareti yaptığını, bunu takım olarak kararlaştırdıklarını, işaretin siyasi bir boyutu olmadığını, yaşananlara takım halinde bir görüş, bir tepki olduğunu sözlerine ekledi.

SERCAN'A AZERBAYCAN'DAN TEKLİF

Ligdeki hedeflerinin takımı üst sıralarda tutmak, A milli takım hedefinin kendisi için henüz çok erken olduğunu kaydeden Sercan Kaya, "Yaptıklarımın çok daha fazlasını yapmak zorundayım. Kendimi geliştirmem gerekiyor ama Azerbaycan A milli takımı ile ilgili de bana bazı teklifler geldi. Birkaç kişi benimle iletişime geçti 'Azerbaycan A milli takımı formasını giyer misin?' diye. Aday kadroya davet edildim. Bu konuda da henüz cevap vermiş değilim bizim için hayırlısı neyse o olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor