Sercan'dan mütevazi açıklama!

Trabzonspor - İstanbul Güngörenspor maçının ardından açıklama yapan Sercan Kaya, maçın zor olacağını bildiklerini belirterek, "Kupa maçları her zaman sürprize açık oluyordu. Ciddi bir şekilde maça hazırlandık. Herkes maçın bilincindeydi. Hedefimiz tur atl

Sercan'dan mütevazi açıklama!

Trabzonspor - İstanbul Güngörenspor maçının ardından açıklama yapan Sercan Kaya, maçın zor olacağını bildiklerini belirterek, "Kupa maçları her zaman sürprize açık oluyordu. Ciddi bir şekilde maça hazırlandık. Herkes maçın bilincindeydi. Hedefimiz tur atlamaktı bunu başardığımız için mutluyuz. Zor bir maç oldu, onları da tebrik ediyorum'' dedi.

Sercan konu kendisine gelince de oldukça mütevazi açıklamalarda bulunarak arkadaşlarına teşekkürlerini sundu.

Sercan, kendisi konumunda olan oyuncuların her zaman hazır olmaları gerektiğini de kaydederek, ''Ben antrenmanlarda ve A2 maçlarında kendimi hazırlıyorum. Maç içerisinde arkadaşlar da bugün bana yardımcı oldu. Onlara da teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor