Sercan ve Yusuf ne dedi ?

 1461 Trabzon Denizlispor ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazandı. Maç sonrası 1461 Trabzon'un kaptanı Sercan Kaya ve 1461 Trabzon'un yıldız oyuncusu Yusuf Erdoğan açıklamalarda bulundu. Sercan Kaya: Kupa maçlarında oynadıkları iyi futbolu ligde de sürdürdü

Sercan ve Yusuf ne dedi ?

 

1461 Trabzon Denizlispor ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazandı. Maç sonrası 1461 Trabzon'un kaptanı Sercan Kaya ve 1461 Trabzon'un yıldız oyuncusu Yusuf Erdoğan açıklamalarda bulundu.
 
Sercan Kaya: Kupa maçlarında oynadıkları iyi futbolu ligde de sürdürdüklerini dile getirerek, “Maçın zor geçeceğini tahmin ediyorduk.
 
Fakat şans faktörü bizim yanımızda oldu maçın başında bulduğumuz gollerle. Oyunu kopardık diyebilirim. Ligde ve kupada mücadele eden bir takımız bu tempoya alışmak zorundayız” diye konuştu.
 
Yusuf Erdoğan: Denizlispor karşısında net bir galibiyet aldıklarını belirterek, Sivasspor karşısında bunu devam ettirmek istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler