Sercan taraftara kırgın

Cumartesi günü deplasmanda Akhisar Belediye ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da Sercan Kaya içini döktü. Eskişehirspor ile oynanan maçın 75.dakikasında oyundan çıkarken taraftarın sözlü tepkisine maruz kalan Sercan bu duruma ço

Sercan taraftara kırgın
Cumartesi günü deplasmanda Akhisar Belediye ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da Sercan Kaya içini döktü. Eskişehirspor ile oynanan maçın 75.dakikasında oyundan çıkarken taraftarın sözlü tepkisine maruz kalan Sercan bu duruma çok üzüldüğünü söyledi. Eskişehirspor maçında kaptan Cernat ile birlikte oyundan çıkarken taraftarların kendilerine tepki gösterdiğini belirten Cernat, “Bunu maçtan sonra Cernat ile konuştuk. Ç.Rizespor'un geçen sezon Süper Lig'e çıkmasında benim ve Cernat'ın payı var. En azından bunun hatrına taraftarımız bizi yuhalamadan da tepki verebilirlerdi. Maçta performans düşüklüğümüz olabilir. Zaten biz bunun farkındayız. Kendimizi biliyoruz. Bize karşı bilerek mi ya da bilmeyerek mi yapılıyor. Bunu bilmiyorum" dedi.
 
SABIRLI OLSUNLAR
 
Eskişehirspor maçında gösterilen tepkiyi maçtan sonra hem Cernat hem de takım arkadaşları ile görüştüğünü ifade eden Sercan Kaya, "Biz takım olarak Ç.Rizespor'un başarısı için uğraşıyoruz. Bunun içinde sonuna kadar mücadele edeceğiz. Taraftarımızdan biraz daha sabırlı ve hoşgörülü olmalarını istiyoruz" dedi. Ç.Rizespor'un lig'de kalacağının altını çizen Sercan, "Sonuçta her şey bizim elimizde. Başka kimseye bağlı değiliz. Maçları kazandığımız taktirde bu Süper Lig'de kalacağız. Takım olarak buna inanıyoruz ve iyide hazırlanıyoruz. Düşme potasında birçok takım bulunuyor. Biz sadece kendi işimize bakıyoruz. Takımda kaybetmemenin getirdiği bir güven oluştu. Maçlarımızı kazanıp ligde kalacağız. Her şey güzel olacak. Kalan maçlarda iyi sonuçlar alıp taraftarımızı mutlu edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler