Sercan gidiyor mu?

 Bursaspor'un yakından takip ettiği 1461 Trabzon'un kaptanı Sercan Kaya yeşil beyazlı ekipten resmi bir teklifin gelmediğini, gelmesi durumunda değerlendirebileceğini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası A grubu ilk maçında Bursaspor kendi sahasında 1461 Trabzo

Sercan gidiyor mu?

 Bursaspor'un yakından takip ettiği 1461 Trabzon'un kaptanı Sercan Kaya yeşil beyazlı ekipten resmi bir teklifin gelmediğini, gelmesi durumunda değerlendirebileceğini söyledi.

 

Ziraat Türkiye Kupası A grubu ilk maçında Bursaspor kendi sahasında 1461 Trabzon ile mücadele etti. Rakibini ilk maçta 2-0 mağlup eden Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bir yandan da takibe aldığı futbolcuları yeniden izleme fırsatı buldu.

Sağlam'ın yakından takip ettiği isimlerden olan Sercan Kaya maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şu an Trabzonspor'un futbolcusuyum. Şu ana kadar bir şey gelmedi. Teklif gelirse değerlendiririz."

YUSUF İÇİN TEKLİF HAZIRLIĞI

Öte yandan Teknik Direktör Etuğrul Sağlam ve kurmaylarının yakın takibe aldığı 1461 Trabzon'da Sercan Kaya'nın dışında Abdullah Karmil, Göksu ve Gökhan'ın da izlendiği, takımın yetenekli futbolcusu Yusuf için de girişimlere başlandığı ve resmi teklifin kısa süre içinde yapılacağı  öğrenildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da dünkü maçın ardından 1461 Trabzon'da beğendikleri futbolcuların olduğu ancak henüz girişimde bulunmadıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor