Şensoy: Trabzonspor'a müsade ettik

Gençlerbirliği Teknik sorumlusu Naci Şensoy, maç sonu yaptığı açıklamada "Trabzosnpor'u tebrik ediyoruz. Trabzonsor bu galibiyeti kolay kazanmadı. Şanssız bir gom yedik. kaçırdığımız bir gol var. O golü atsak farklı olabilirdi. Konrta atak üzerine bir oyu

Şensoy: Trabzonspor'a müsade ettik

Gençlerbirliği Teknik sorumlusu Naci Şensoy, maç sonu yaptığı açıklamada "Trabzosnpor'u tebrik ediyoruz. Trabzonsor bu galibiyeti kolay kazanmadı. Şanssız bir gom yedik. kaçırdığımız bir gol var. O golü atsak farklı olabilirdi. Konrta atak üzerine bir oyun kurmuştuk. Uğur  ve ve Guido ile şansızlık yaşadık. İlk yarıyı 3-0 kapadıktan sonra yapacağınız birşey kalmıyor. iyi oyandık. Ama maçı çevirecek oyunu oynayamadık. Rakibinizin iyi oynamassı sizin ona müsade ettiğiniz kadardır. Bugün biz Trabzonspor'a müsade ettik." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler