Şenol hocanın hakkını ödeyemem

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Engin Baytar, Karabükspor ile sezonun en önemli maçlarından birini oynayacaklarını belirterek, her maça final maçı olarak baktıklarını söyledi. Baytar, şampiyonluk yarışında ise en büyük rakiplerinin yine kendileri olduğun

Şenol hocanın hakkını ödeyemem

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Engin Baytar, Karabükspor ile sezonun en önemli maçlarından birini oynayacaklarını belirterek, her maça final maçı olarak baktıklarını söyledi. Baytar, şampiyonluk yarışında ise en büyük rakiplerinin yine kendileri olduğunu da belirtti.

Saha içinde sergilediği performans kadar istem dışı yaptığını belirttiği hareketleriyle de gündeme gelen Engin Baytar, agresifliğini ve disiplinsiz tavırlarını ise kazanma hırsına bağlıyor. Son olarak Eskişehirspor ile oynanan lig maçında yaptığı davranışla gündeme gelen oyuncu başta teknik direktör Şenol Güneş'ten ve herkesten özür diledi. Kendine yeni bir sayfa açan oyuncunun Trabzonspor'daki geleceği tel üstünde olurken, son şansını iyi kullanma adına ise elinden geleni yapıyor.

"Son haftaya girilmesine rağmen aradaki puan farkı büyütülecek bir şey değil" diyen Engin Baytar, Karabükspor ile sezonun en önemli maçlarından birini oynayacaklarını belirterek, "Karabükspor maçı sezonun en önemli maçlarından biri diyebilirim. İyi bir gidişimiz var ve bunu ilk yarının son maçında taçlandırmamız lazım. Tabi bununla da işimiz bitmiyor. Kupa maçları ve hazırlık kampımız olacak. Ondan sonra oynayacağımız 17 maç daha var. İkinci yarı bambaşka bir lig izleyebiliriz. Bizim takım olarak

hedefimiz belli. Düşüncemiz belli. Biz sezon sonuna değil önümüzde oynayacağımız Karabük spor maçına bakıyoruz. Maç maç gideceğiz ve her maçı final maçı olarak göreceğiz. Süper Lig'de kolay kolay yenilebilecek takım yok. Kolay lokma yok. Bizde kolay lokma değiliz" dedi.

Şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinin yine kendileri olduğunu belirten Engin, "Bu yarışta en büyük rakibimiz yine kendimiz. Biz kendimizle yarışıyoruz. Kendimizi ne kadar iyi hazırlarsak, her maçı ciddi çıkıp oynayıp, istekli ve arzulu bir şekilde gönülden oynarsak kazandığımız sürece diğerlerin kazanıp-kazanmaması önemli değil. O yüzden en büyük rakibimiz biz kendimiziz. Biz kendimizin dışına çıkmayacağız. Ne isek o olmamız lazım. Biz her takım zorlayabilir. Kolay maç kazanılmıyor. İkinci yarıda

zirve yarışı ve küme düşme mücadelesi verecek olan takımlar olacak" dedi.

"İnsan çocuğu için canını verir" diyen Engin sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnsan çocuğu için hiçbir şeyden de kaçınmaz. Gözünü bile kırpmaz. Benim içinde öyle bir şey. Saha içinde çok sinirli olduğumu saha dışında ise melek gibi bir insan olduğumu söylüyorlar. Niye saha içinde böylesin diyorlar. İnsan çocuğu için her şeyini verir. Benimde çocuğum Trabzonspor, ben bu kulüp için her şeyimi vermeye hazırım. Her türlü fedakarlığı yapmaya da hazırım. Gözümü kırpmadan hiç düşünmeden onun için çok hırslı oluyorum. Saha içi çok farklı."

Teknik Direktör Şenol Güneş hakkındaki görüşlerini de dile getiren Engin Baytar, "Şenol Hocamın hakkını ödeyemem. Benim yaptığım tepkiler yanlıştı ama ona karşı değildi. Bunun için özürde diledim. Şenol hocam çok anlayışlı, gerçekten benim ne niyetle o hareketi yaptığımı beliyor. Kendisiyle de konuştum ama bizi içten parçalayamayacaklar. Hiç kimseyi ateşe atma gibi bir karaktere sahip insanlar değiliz. Herkes elini taşın altına koymuş zaten, eğer ezileceksek o taşın altında hep beraber ezileceğiz.

Ezilmeyeceksek de o taşı hep beraber kaldıracağız" şeklinde konuştu.

Engin Baytar, şampiyonluk hakkında konuşmak için erken olduğunu belirterek, "İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu inanılmaz doluydu. Çok güzel bir atmosfer vardı. Her yerden maça bizi desteklemeye gelen taraftarımızla doluydu saha. Onlar iyi olur ise bizde iyi oluruz. Bizim arkamızda ne kadar çok dururlarsa biz o kadar daha iyi olmaya çalışacağız. Her maçı birer birer kazanıp hem bizim hem de taraftarımızın istediği hedefe ulaşırız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor