Şenol Hoca beni mahcup etti

Saracoğlu’nda oynanan Trabzon maçında Güneş’in yanına gitmeyip tavır yapan Aykut Kocaman bu davranışı nedeniyle şimdi çok pişman...Trabzon galibiyetiyle ligde şampiyonluk yarışını yeniden başlatan F.Bahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman dün takımın durum

Şenol Hoca beni mahcup etti

Saracoğlu’nda oynanan Trabzon maçında Güneş’in yanına gitmeyip tavır yapan Aykut Kocaman bu davranışı nedeniyle şimdi çok pişman...

Trabzon galibiyetiyle ligde şampiyonluk yarışını yeniden başlatan F.Bahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman dün takımın durumu ve gelecekle ilgili olarak samimi açıklamalar yaptı.

Kocaman, Şenol Güneş ile arasındaki gerginlik için “Değer verdiğim bir insanın hakkımdaki anlamının dışına taşan görüşleri beni gerçekten üzmüştü. Bu yüzden nezaketen hoş olmasa da maç öncesinde yanına gitmek içimden gelmedi. Ama onun davranışı beni mahcup etti. Zaten bu yüzüme de yansıdı. Artık bu konunun daha fazla uzatılmasını istemiyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler