Şenol Güneş:Trabzon'un tümü benim!

Trabzonspor’un efsanelerinden Şenol Güneş Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 0-0 berabere kaldıkları İstanbul Başakşehir maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzon gündeminde bir hayli tartışmalara yol açan Akyazı Spor kompleksine verilece

Şenol Güneş:Trabzon'un tümü benim!
Trabzonspor’un efsanelerinden Şenol Güneş Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 0-0 berabere kaldıkları İstanbul Başakşehir maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Trabzon gündeminde bir hayli tartışmalara yol açan Akyazı Spor kompleksine verilecek isim konusunda sorulan soruyu cevaplayan Şenol Güneş ‘’ Bütün statların benim, bizim olduğunu düşünüyorum. İsim verilmesi gelip gider, ben unvan, makam, şöhret veya para peşinde olmadım.’’ İfadelerini kullandı.
 
Trabzonspor'un yeni tesislerine ismi verilecek kişiyle ilgili bir tavsiyesi olmadığını kaydeden Güneş "Trabzon'un tümü benim. Akyazı'da ismimin olması beni küçültür. Bütün şehirde ismim yazılı duruyor. Öyle bir sıkıntım yok. Kime verirlerse en doğrusunu yapmış olurlar. Benim adımın verilmesiyle ilgili bir beklentim yok. Öyle bir ihtiyacım da yok. Speküle edilmesini de doğru bulmuyorum. Benim üzerimden hiçbir muhakeme yapılmasın. Kime verilirse alkışlarım, verenleri de alanları da takdir ederim. Benim öyle bir beklentim yok.Akyazı'nın ilerisinde benim evim var. Yeni bir isme ihtiyacım yok. Benim orada adresim var." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor