Şenol Güneş'ten rehavet uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, küçük-büyük rakip ayrımı yapmadan yollarına ciddiyetle devam etmeleri gerektiğini belirterek, hesapta olmayan puan kayıplarını telafi etmeleri gerektiğini söyledi.Bordo-mavili camiada farklı kazanılan Kasımpaşa ma

Şenol Güneş'ten rehavet uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, küçük-büyük rakip ayrımı yapmadan yollarına ciddiyetle devam etmeleri gerektiğini belirterek, hesapta olmayan puan kayıplarını telafi etmeleri gerektiğini söyledi.

Bordo-mavili camiada farklı kazanılan Kasımpaşa maçının mutluluğu yaşanırken, teknik direktör Şenol Güneş ise 7-0'lık galibiyeti sonrası oyuncularını uyardı. Deneyimli teknik adam, Gençlerbirliği maçı hazırlıkları öncesi oyuncularıyla antrenman sahasında kısa bir toplantı yaptı.

Kasımpaşa maçı öncesi yaptıkları ciddi çalışmaların karşılığını almalarından dolayı oyuncularını kutlayan Şenol Güneş, aynı direnç ve inançla yollarına devam etmeleri gerektiğini belirtti. Küçük-büyük ayrımı yapmadan her maçı hedefe giden final müsabakaları olarak bakmaları gerektiğini belirten deneyimli teknik adam, lig maratonunun daha başında olduklarını anlatarak herkesin ciddiyetle çalışmaya devam etmesini istedi.

Kimin ne yaptığına bakmadan kendi performanslarını artırmaları gerektiğini belirten Güneş, "İyi işler yaparak yolumuza devam etmeliyiz. Bunun sonunda aldığımız sonuçlar bizi nereye getirecek bunu hep birlikte göreceğiz ama biz her zaman ciddi şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Rakiplerimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmez. Hesapta olmayan puan kayıpları yaşadı. Bu puan kayıplarını telafi etmek zorundayız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor