Şenol Güneş'ten kart uyarısı!

19 lig maçında 47 sarı, 4 de kırmızı kart gören takımına uyarıda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun lig maratonunda takımda yer alan bütün oyunculara ihtiyacı olduğunu söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi saha ve seyirci

Şenol Güneş'ten kart uyarısı!

19 lig maçında 47 sarı, 4 de kırmızı kart gören takımına uyarıda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun lig maratonunda takımda yer alan bütün oyunculara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktörü Şenol Güneş, takımın çalışmalarını basına ve taraftara kapadı. Son iki haftada 5 puan kaybederek zirve yarışında avantaj kaybeden bordo-mavili takım da, Şenol Güneş taktik çalışmaları yanı sıra moral ve motivasyon yükleyici çalışmalara ağırlık veriyor.

GÜNEŞ: HER OYUNCUYA İHTİYACIM VAR
Uzun lig maratonunda bütün oyuncularına ihtiyacı olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, 19 maçta 47 sarı ve 4 kırmızı kart gören takımına uyarılarda bulundu. Deneyimli teknik adam, "Önümüzde uzun bir lig maratonu var. Hepiniz benim için birer değersiniz. Takımda yer alan bütün oyunculara ihtiyacımız var. O yüzden hiç kimse kendini soyutlamasın. Herkes hazır olsun. Lüzumsuz ve hakeme yapılan itirazlardan dolayı görülen kartlar bizi ilerleyen haftalarda sıkıntıya sokabilir. Bu konuda her oyuncumuzun
duyarlı olmasını istiyorum. Herkes sahada işini yaparsa ve sabırla oynarsa sıkıntılarımızı asgariye indiririz" dediği öğrenildi.

KADRO KÜÇÜK ÇAPTA REVİZYON
Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Medical Park Antalyaspor karşısında küçük çapta revizyona gidebileceğinin sinyalini verdi. Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında yara alan takımını toparlamaya çalışan deneyimli teknik adam, sakat olan Egemen ve kırmızı kart cezalısı olan Glowacki'nin yerine savunmada Giray ve Mustafa Yumlu ikilisine şans vermesi bekleniyor. Fenerbahçe maçının devre arasında oyundan aldığı Colman'ın yerine Ceyhun'u kullanabileceği belirtilen Güneş'in, Antalyaspor
karşısına çift forvet ile çıkması halinde Burak'ın yerine Umut Bulut ve Pawel Brozek'i oynatması bekleniyor.

Bordo-mavili takımda savunma oyuncularından sakat olan Egemen ile birlikte Giray ve Cale 3 sarı kart ile kart sınırında bulunuyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler