Şenol Güneş'ten inciler...

Trabzonspor'un efsane kadrosu İnter maçı öncesi bir araya geldi. Trabzonspor'un yarın akşam Şampiyonlar Ligi mücadelesinde İnter ile yapacağı karşılaşma öncesi İnter'i mağlup eden efsane kadro Varlıbaş Alışveriş Merkezi'nde taraftarlarla bir araya geldi.V

Şenol Güneş'ten inciler...

Trabzonspor'un efsane kadrosu İnter maçı öncesi bir araya geldi. Trabzonspor'un yarın akşam Şampiyonlar Ligi mücadelesinde İnter ile yapacağı karşılaşma öncesi İnter'i mağlup eden efsane kadro Varlıbaş Alışveriş Merkezi'nde taraftarlarla bir araya geldi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Teknik Direktör Şenol Güneş, Serdar Bali, Tuncay Soyak ve bir çok ismin yer aldığı buluşmada konuşan Şenol Güneş, bordo-mavili kulübün çok zor günlerden geçerek buralara kadar geldiğini belirtti.

Güneş, "Bizimle birlikte buraya gelen tüm taraftarlara teşekkürler. Tarihe gitmek gerekiyor. O gün benim futbola başlayış tarihim çok önemli çok futbolcular çok basın mensupları çok çok insanlar geçti benim zamanlarım da emeği vereni ve hizmet veren kimseyi unutmayalım.

450.20111121132244.jpg

Bugünkü Trabzonspor bu şekilde yaratıldı. Genç nesiller var onlardan da yeni Trabzonspor'u istiyoruz. Genç nesiller nereden geldiklerini bilirseler daha iyi işler yapar tıpkı Trabzonspor gibi.

Ben bugün Trabzonspor'un çok çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Geçmişte bizde Trabzonspor'a böyle bakıyorduk şimdi görev adamı olduk. Şampiyonlar liginde özellikle taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.

Bugün marka değeri olan kulübümüz dünyada büyük ses getirmeye başladı. Ama bunlar yekterli değil daha iyi Trabzonspor için uğraş veriyoruz” dedi.

TUNCAY: BENİM GOLÜM DEĞİL YENMEMİZ ÖNEMLİYDİ

İnter’e golü atan Tuncay Soyak, “Bizim İnter’i yenmemiz çok önemliydi. Ogünkü kadronun avrupanın en büyük takımlarından İnter’i dize getirmesi çok çok önemliydi. 83 yılındaki o takım ruhunu o birlikteliği nasıl dize getirdiğiydi benim gol atmam çok önemli değildi.

Trabzonspor o zaman Avrupa kulüplerini dize getirmişti. Son dakika golü olması da o golü güzelleştirmişti. Trabzonspor’a yarınki maçta başarılar diliyorum” diye konuştu.

Her maçın farklı bir temposu ve ölçüsü olduğunu anlatan Soyak, ''Biz tarihimizde Avrupa devlerini dize getirdik. İtalya'da da takımımız buna bir yenisini ekledi. O psikolojide Trabzonspor yine sahaya çıkacak ve kendine yakışan oyunu ortaya koyacaktır. İyi bir maç olacak. Şenol hoca da takımı hazırladı. İnşallah yine bir Avrupa devini dize getireceğiz ve ilk 2'ye kalarak gruptan çıkacağız. 28 yıl önce onları sahamızda yendik, yine neden olmasın?'' Tuncay Soyak, bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Burak'a söyleyecek bir şeyin olmadığını ve bu oyuncunun her maç iyi bir performans sergilediğini kaydetti. 

Kendisinin de futbolculukta altın bir dönem yaşadığını söyleyen Soyak, ''Şimdi de Burak, altın dönemini yaşıyor. Ligde attığı gollerle takımını sırtlıyor. Bu iyi performansını hep sürdürmesini ve bizi sevindirmesini diliyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor