Şenol Güneş'ten ilginç cevap!

 Trabzonspor Antalya kampı yarın başlıyor.Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya'da kampa girecek olan Trabzon'da Şenol Güneş rüzgarı esti.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in havalimanı çıkışı takım otobüsüne bindiği sırada

Şenol Güneş'ten ilginç cevap!

 

Trabzonspor Antalya kampı yarın başlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya'da kampa girecek olan Trabzon'da Şenol Güneş rüzgarı esti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in havalimanı çıkışı takım otobüsüne bindiği sırada basın mensupları ile yaşadığı diyalog ise dikkat çekti. Bir basın mensubunun, "Hocam, akşam antrenman olacaksa kaçta?" sorusuna Güneş, "Bizde idman yok.

Bizde herşey serbest. İdman da serbest. Saatte belli değil. Her şey serbest idman da serbest transfer de, her şey... Nasıl istersen öyle yapabilirsin" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor