Şenol Güneş'ten hakeme tepki

Maçın hakemi Mete Kalkavan'ın Bursaspor kalecisi Harun Tekin'in Wellinton'la yaşadığı pozisyonun ardından hem penaltı hem de milli kaleciye kırmızı kart gösterince saha kenarında Şenol Güneş, tribünde de taraftarlar büyük tepki gösterdi.Tribünlerden yoğun

Şenol Güneş'ten hakeme tepki

Maçın hakemi Mete Kalkavan'ın Bursaspor kalecisi Harun Tekin'in Wellinton'la yaşadığı pozisyonun ardından hem penaltı hem de milli kaleciye kırmızı kart gösterince saha kenarında Şenol Güneş, tribünde de taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Tribünlerden yoğun bir şekilde, "Bu ligde oynamak istemiyoruz" tezahüratı yapılırken Şenol Güneş'in de hem orta hem de 4. hakeme sözlü itirazda bulunduğu gözlendi.

Şenol Güneş, son haftalarda aleyhlerinde verildiğini düşündüğü hakem kararları nedeniyle sık sık açıklamalarda bulunmuş ve TFF'ye tepki göstermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor