Şenol Güneş'ten Benfica'ya takip!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında karşılaşacakları rakibi Benfica'nın dün akşam Toulouse ile oynayacağı sezon açılış maçını yakından izlemek için Portekiz'e giden teknik direktör Şenol Güneş'in yokluğunda, antrenmanı yardımcı antrenör Ünal Karaman yöne

Şenol Güneş'ten Benfica'ya takip!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında karşılaşacakları rakibi Benfica'nın dün akşam Toulouse ile oynayacağı sezon açılış maçını yakından izlemek için Portekiz'e giden teknik direktör Şenol Güneş'in yokluğunda, antrenmanı yardımcı antrenör Ünal Karaman yönetti. Antrenmana tedavisi nedeniyle Almanya'da bulunan Murat Tosun dışında tüm futbolcular katıldı. Hafif sakatlıkları bulunan Tayfun Cora, Glowacki ve Piotr Brozek takımdan ayrı olarak koşu yaparken, diğer futbolcular koşunun ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanı çok sayıda bordo-mavili taraftar da izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler