Şenol Güneş'ten anlamlı ziyaret

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener ve Teknik Direktör Şenol Güneş, Trabzon futboluna çok önemli hizmetlerde bulunan Antrenörler Ahmet Armutçu ile Mahmut Tankutay’ı ayrı ayrı evlerinde ziyaret ettiler.Eski anıların yad edildiği ilk ziyarette konuşan Ahmet A

Şenol Güneş'ten anlamlı ziyaret

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener ve Teknik Direktör Şenol Güneş, Trabzon futboluna çok önemli hizmetlerde bulunan Antrenörler Ahmet Armutçu ile Mahmut Tankutay’ı ayrı ayrı evlerinde ziyaret ettiler.

Eski anıların yad edildiği ilk ziyarette konuşan Ahmet Armutçu, bu hareketin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Şenol Güneş’li Trabzonspor çok önemli başarılara imza atıyor. Bu başarıların devamını diliyorum. Kendisi her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek kapasitededir” dedi.

Mahmut Tankutay ise Şenol Güneş’in takımın başında olmasının bir şans olduğunu belirterek, “İnşallah bundan sonra istikrar sağlanır ve Şenol hoca uzun yıllar takımın başında kalır. Camianın kendisine ihtiyacı var” diye konuştu.

Asbaşkan Hasan Yener ve Teknik Direktör Şenol Güneş, Armutçu ile Tankutay’ın Trabzon futboluna çok önemli hizmetlerde bulunduklarını belirtip, kendilerine her zaman yakın olacaklarını vurguladılar. Ziyaret sonunda Armutçu ve Tankutay’a üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu birer forma hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor