Şenol Güneş'ten açıklama

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zirve yarışındaki tüm rakiplerinden puan çıkarmalarının şampiyon olacakları anlamı taşımadığını belirterek, "Artık büyük küçük takım ayrımı yok. Sadece camiası büyük takım var ve bizden onlardan biriyiz" dedi. Gün

Şenol Güneş'ten açıklama

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zirve yarışındaki tüm rakiplerinden puan çıkarmalarının şampiyon olacakları anlamı taşımadığını belirterek, "Artık büyük küçük takım ayrımı yok. Sadece camiası büyük takım var ve bizden onlardan biriyiz" dedi. Güneş, Jaja'nın ise hala istediği seviyeye gelmediğini ifade etti. Bursaspor maçında üçlü çektirerek tepkilere yol açan Engin Baytar'a da gönderme yapan Güneş, "Hep Engin'i uyararak devam ediyoruz" diye konuştu.

Karadeniz ekibinin tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, kazanılan Bursaspor maçı sonrası camiada yükselmeye başlayan şampiyonluk söylemlerine nokta koydu. Güneş, şampiyonluğun çok uzun bir maraton olduğunu belirterek, "Bu yarışta Kayserispor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor'la mücadele edeceğimizi düşünüyoruz. Türkiye'de maalesef takımlar bir anda zirveye çıkarılıyor ve bir anda indiriliyor. Bizim büyük takımları yenmemiz şampiyon olacağız anlamına gelmemeli. Türkiye'de her takım her takımı yenebilir. Artık büyük küçük takım ayrımı yok. Sadece camiası büyük takım var ve bizden onlardan biriyiz" dedi.

Şenol Güneş, Bursaspor maçında iki gol atarak dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı futbolcu Jaja'nın ise istediği seviyeye gelmediğini belirterek, "Jaja'nın daha iyi olacağını düşünüyorum. Çok yetenekli bir futbolcu. Tam olarak istediğim noktaya geldiğinde herkes ondan bahsedecektir" dedi. Güneş, Engin Baytar'ın Bursaspor maçında üçlü çektirmesiyle ilgili olarak uyarılacağını da belirterek, "Zaten Engin'i hep uyararak yolumuza devam ediyoruz. Alışkanlık yaptı artık" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adamın soyunma odasında da oyuncularını tek tek tebrik ettiği ve kazanılan zaferden dolayı büyük mutluluk yaşadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor