Şenol Güneş'in yardımcısı Zokora

UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında İspanya temsilcisi Athletic Bilbao ile eşleşen Trabzonspor rakibini yakın takibe aldı. Adrian ve Zokora gibi önemli oyuncularından yoksun olarak 18 Ağustos'ta deplasmanda oynanacak olan ilk karşılaşmaya çıkacak olan Bordo

Şenol Güneş'in yardımcısı Zokora

UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında İspanya temsilcisi Athletic Bilbao ile eşleşen Trabzonspor rakibini yakın takibe aldı.

Adrian ve Zokora gibi önemli oyuncularından yoksun olarak 18 Ağustos'ta deplasmanda oynanacak olan ilk karşılaşmaya çıkacak olan Bordo-mavililer Türkiye'ye avantajlı bir skor ile dönmenin planlarını yaparken teknik direktörü Şenol Güneş ise savunmada ve orta saha da yeni bir düzen kurmaya çalışıyor. Benfica maçında iyice görülen sıkıntılara çözüm arayan deneyimli teknik adam, 1 ve 2 bölge de forma bekleyen oyuncularını zorlu karşılaşmaya hazırlarken, ellerine geçen bu fırsatı iyi kullanmalarını istedi.

"TAKIM OLARAK İYİ BİR DİRENÇ ORTAYA KOYMALIYIZ"

Athletic Bilbao maçı'nın, Benfica gibi olmayacağını oyuncularına aktaran Güneş, "Benfica maçında gerekli dersleri takım olarak çıkardığımızı düşünüyorum. Aynı hataları yapmamamız gerekiyor. İlk maçımızı deplasmanda oynayacağız. Takım olarak iyi bir direnç ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Bu direnci antrenmanlarda bile bana his ettirmenizi bekliyorum. Rakibimiz İspanya'nın en köklü ve tarihi olan bir kulüp ama gol yemeden oradan dönersek tur için Türkiye'ye avantajlı döneriz" dediği öğrenildi.

GÜNEŞ'İN YARDIMCISI ZOKORA

Athletic Bilbao'nun, Londra'da Tottenham Hotspur'a 2-1 yenildiği karşılaşmayı mercek altına alan teknik direktör Şenol Güneş, kapalı kutu olan rakibinin şifrelerini çözmeye çalışıyor. Rakip hakkında tüm notları eline alan deneyimli teknik adam yardımcılarıyla birlikte durum değerlendirmesi yaparken, geçtiğimiz sezon İspanya'da Sevilla forması giyen tecrübeli oyuncu Zokora da, Güneş'in bu konudaki en büyük yardımcılarından birisi olacak. Rakibi yakından tanıyan tecrübeli oyuncu bildiklerini milli takım kampından paylaşırken, döner dönmez de teknik direktör Şenol Güneş ve takım arkadaşlarına detaylı bilgi verecek. Kart cezalısı olması nedeniyle ilk karşılaşma da forma giyemeyecek olan oyuncu bir teknik direktör gibi takım arkadaşlarının yanında olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor