Şenol Güneş'in kadro sıkıntısı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, iki oyuncunun cezalı olması, Henrique'nin durumunun da belirsizliği nedeniylle UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Play-Off maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşıyor.Şampiyonlar Ligi'ne şansız bir şekilde veda eden Trabz

Şenol Güneş'in kadro sıkıntısı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, iki oyuncunun cezalı olması, Henrique'nin durumunun da belirsizliği nedeniylle UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Play-Off maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşıyor.

Şampiyonlar Ligi'ne şansız bir şekilde veda eden Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan ön eleme maçı öncesi de kadro sıkıntısı ortaya çıktı. Sakatlığı süren Piotr Brozek'ten bu maçta yararlanamayacak olan teknik direktör Şenol Güneş, kart cezalısı durumuna düşen Adrian ve Zokora'nın yokluğunda ciddi sıkıntı yaşıyor.

Henrique'nin de sakatlık durumunun belirsiz olması, Engin Baytar'ın ise takımdan ayrı çalışması nedeniyle ciddi bir kadro sıkıntısına giren tecrübeli teknik adam, mecburi revizyona gidecek.

Güneş'in orta sahada Zokora'nın yokluğunda bu mevkiye Aykut'u hazırlaması, Adrian'ın yerine Alanzinho'ya, Henrique'nin oynamaması durumunda ise Halil Altıntop'a şans vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler