Şenol Güneş'in büyük çıkmazı

  Sivasspor'la yarın akşam lige yeniden dönüş maçını oynayacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'i düşündüren en önemli onuların başında kadroya alacağı yabancıları belirlemek geliyor.  Son iki yabancı transferiyle birlikte Janko, Emerson, S

Şenol Güneş'in büyük çıkmazı

  Sivasspor'la yarın akşam lige yeniden dönüş maçını oynayacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'i düşündüren en önemli onuların başında kadroya alacağı yabancıları belirlemek geliyor.

 

 Son iki yabancı transferiyle birlikte Janko, Emerson, Sol Bamba, Zokora, Alanzinho, Celustka, Sapara, Henrique, Vittek, Colman, Adrian ve Cech olmak üzere kadrosunda 12 yabancısı bulunan Trabzonspor'da bu futbolculardan sadece 8'i, 6+2 kuralı nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna alınabilecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Janko, Emerson, Bamba, Zokora, Alanzinho ve Celustka'yı kadroya almasına kesin gözle bakılıyor. Tecrübeli teknik adamın bu durumda Sapara, Colman, Henrique, Vittek, Adrian ve Cech'ten sadece 2 kişiyi kadroya alma şansı bulunuyor. Güneş'in daha önce gözden çıkardığı ve hiçbir maçın kadrosuna almadığı Cech'in dışında kalan 5 oyuncunun büyük bir forma savaşı vereceği Trabzonspor'da, Gürneş'in kadroyu rakibe göre belirleyeceği ve her maç değişik yabancı oyuncuların 18 dışında kalacağı vurgulandı.

 

DEFANSTA ZORUNLU ROTASYON

Trabzonspor'da Sivasspor maçı öncesinde defansta zorunlu değişikliğe gidilecek. Videoton'la yapılan Avrupa kupası eleme turu ilk maçında sağ kolundan sakatlanan ve geçen hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Giray'ın sakatlığının yeniden nüksetmesi üzerine Sivas maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

 Hafta içinde üst solunum yolu nefeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırılan ve takımla antrenmanlara çıkamayan Serkan Balcı'nın da yer almayacağı Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in 'jokeri' Celustka'yı sağ kanatta görevlendirmesi bekleniyor. Defansın ortasında Mustafa - Bamba ikilisi görev yapacak, sol bekte ise yeni transfer Emerson ilk kez Avni Aker'de görev alacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor