Şenol Güneş'in aklı Teofilo'da

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısını lider olarak kapatan Trabzonspor, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Önceliğini forvete veren Trabzonspor, şehri izinsiz olarak terk eden Teofilo Gutierrez'in durumunu da çözmeye çalışıyor. Trabzonspor'da

Şenol Güneş'in aklı Teofilo'da

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısını lider olarak kapatan Trabzonspor, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Önceliğini forvete veren Trabzonspor, şehri izinsiz olarak terk eden Teofilo Gutierrez'in durumunu da çözmeye çalışıyor.

Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetim ikinci yarıya daha güçlü bir kadro ile girmek için sıkı bir çalışma içine girdi. Teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Bordo-mavililer, transferde önceliği forvet mevkiine vermesine rağmen şehri izinsiz olarak terk eden Kolombiyalı oyuncu Teofilo sorununu çözmeye çalışıyor. Kolombiyalı oyuncuya büyük bir emek veren teknik direktör Şenol Güneş'in de oyuncunun Trabzonspor'a kazandırılmasından yana tavır ortaya koyduğu öğrenildi.

GÜNEŞ: "HÜCUMDA ALTERNATİF OYUNCU EKSİKLİĞİ VAR"

"Biz mükemmel değiliz bizim de sorunlarımız var" diyen Şenol Güneş, beklenmedik bir şekilde Teofilo'nun aralarından ayrıldığını belirterek, "Kendisi açıklama yapmadan gitti. Jaja son aşamada ayrıldı. Takım içindeki bazı oyuncularımızın sorunlarını aza indirebilirsek sorunlarımızı azaltacağız. Bu ayrılan oyuncularımız durumlarına göre transfer yapma durumumuz var. Ayrılan oyuncular bizimle birlikte olsalardı bile biz zaten 2-3 oyuncu transfer etmeyi planlıyorduk. Jaja'nın geri döneceğini düşünüyorum. Ama

Teofilo'nun ayrılışı ile hücum gücünde alternatif oyuncumuz eksik olduğu için oraya yeni bir oyuncu almaya düşünüyoruz. Bunun dışında iki alan için takviye yapmayı düşünüyoruz ama şu anda bir sonuç almış değiliz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor