Şenol Güneş'in aklı savunmada

 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, gelecek sezon 3 kulvar da yarışabilecek savunma kurgusunu kurmak için aday isimler üzerinde çalışıyor.  Bu sezon savunma bölgesinde sıkıntı yaşayan Trabzonspor gelecek sezon aynı sorunları yaşamama adına işi sıkı

Şenol Güneş'in aklı savunmada

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, gelecek sezon 3 kulvar da yarışabilecek savunma kurgusunu kurmak için aday isimler üzerinde çalışıyor. 

 

Bu sezon savunma bölgesinde sıkıntı yaşayan Trabzonspor gelecek sezon aynı sorunları yaşamama adına işi sıkı tutuyor.

Özellikle savunma bölgesine yapılacak olan transferler hakkında geniş bilgiler toplayan alternatifli isim listesi hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş, oyuncuların yapıları ve karakterleri hakkında geniş bilgiler topluyor ve Türkiye hakkındaki düşüncelerini öğreniyor.

Ortaya çıkan verilere göre hareket eden Güneş'in öncelikli olarak listesinde Fransa'nın Toulouse takımının 22 yaşındaki Tunuslu stoperi Aymen Abdennour ve Zokora'nın önerdiği Fildişi Milli Takımının stoper oyuncusu Sol Bamba, Trabzonspor'un transfer gündeminde savunma oyuncuları olarak ilk sırada yer alıyor.

 

Birçok Avrupa Kulübünün yakında takip ettiği oyuncu için bordo-mavili kulübün nasıl bir yöntemle oyuncuyu ikna edeceği ise merakla beklenmeye başlandı. 

Trabzonspor izleme komitesi üyelerinin Fransa'da izleyerek beğendiği Tunuslu stoper Aymen Abdennour ile Zokora'nın önerdiği Fildişili oyuncu hakkında kararı ise teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği öğrenildi.

 

Takımdaki yerli oyuncu sayısını arttırmayı hedefleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş yerli savunma oyuncuların durumlarına değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor