Şenol Güneş'i unuttular

 Trabzonspor’un teknik patronu Şenol Güneş’in adını taşıyan caddenin tabelasının bakımsızlığını gören vatandaşlar tepki gösteriyor.Trabzonspor’un efsane isimleri arasında ismi yer alan Şenol Güneş’in  adı Milli takım’ın Dünya üçüncüsü olmasının ardından 2

Şenol Güneş'i unuttular

 

Trabzonspor’un teknik patronu Şenol Güneş’in adını taşıyan caddenin tabelasının bakımsızlığını gören vatandaşlar tepki gösteriyor.

Trabzonspor’un efsane isimleri arasında ismi yer alan Şenol Güneş’in  adı Milli takım’ın Dünya üçüncüsü olmasının ardından 2004 yılında Trabzon Belediye meclisi aldığı karar ile bir caddeye verildi.

Fakat Güneş’in isminin taşıyan tabela  bir binanın belirgin bir yerine asıldı. Yıllar geçmesi ve binanın boyanmasının ardından tabela deforme oldu ve okunmaz hale geldi. Caddede sakinlerinden Ufuk Bayraktar, “ hocamızın adı küçük ve paslanmış bir tabelaya değil büyük ve görkemli bir yere yazılmalı.”dedi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler