Şenol Güneş'e veda mesajı

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde yayınlanan mesajda Şenol Güneş'e verdiği emeklerden dolayı Teşekkür edilerek veda edildi.İşte Kulüpten yapılan o açıklama ;Kulübümüzün bugünlere gelmesinde gerek futbolcu, gerekse de teknik adam olarak büyük hizmeti

Şenol Güneş'e veda mesajı

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde yayınlanan mesajda Şenol Güneş'e verdiği emeklerden dolayı Teşekkür edilerek veda edildi.İşte Kulüpten yapılan o açıklama ;

Kulübümüzün bugünlere gelmesinde gerek futbolcu, gerekse de teknik adam olarak büyük hizmeti geçen, camiamızın önemli isimlerinden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in aramızdan ayrılması herkesi olduğu gibi bizleri de fazlasıyla üzmüştür. 

Son olarak 2009 yılı Ocak ayından itibaren görev yapan ve bu süre içerisinde takımıyla birlikte 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Süper Kupa ve 1 de Türkiye Kupası kazanan Güneş’e, birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşları eski Kaptanımız Ünal Karaman’a, Şeref Çiçek’e, Özcan Bizati’ye, Mehmet Kulaksızoğlu’na, eski oyuncularımız Turgut Kural ve Alper Boğuşlu’ya teşekkürü bir borç biliyoruz.
 
Onları hiçbir zaman kulüple bağı kopan kişiler olarak görmediğimizin ve bunun bir bayrak değişimi olduğunun bilinmesini istiyoruz.
 
Her biri kulübümüzün bir parçası olan bu değerli teknik adamlarımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.
 
Kamuoyuna saygılarımızla

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor