Şenol Güneş'e TSYD'den ödül

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) geleneksel spor gazeteciliği yarışmasının yanı sıra yıllık sportif iletişim ve başarı ödüllerini kazananlar belli oldu. TSYD'den yapılan açıklamaya göre, 2010 yılının başarılı sporcu, spor adamı ve spor yayın kuru

Şenol Güneş'e TSYD'den ödül

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) geleneksel spor gazeteciliği yarışmasının yanı sıra yıllık sportif iletişim ve başarı ödüllerini kazananlar belli oldu.

TSYD'den yapılan açıklamaya göre, 2010 yılının başarılı sporcu, spor adamı ve spor yayın kuruluşları şöyle belirlendi:

Nevin Yanıt (Milli atlet), Neslihan Darnel (Milli voleybolcu), Bogdan Tanjeviç (Basketbol Erkek Milli Takımlar Teknik Koordinatörü), Erol Ünal Karabıyık (Voleybol Federasyonu Başkanı), Alex de Souza (Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı), Şenol Güneş (Trabzonspor Teknik Direktörü), Ertuğrul Sağlam (Bursaspor Teknik Direktörü), Ntvspor, Spormax, Sports TV.

Spor yayın kuruluşlarıyla ilgili gerekçeler de şöyle açıklandı:

Ntvspor: Seviyeli, sporun gelişmesine yönelik programları ve sporun her dalından yayınlara yer vermesi nedeniyle.

Spormax: Türkiye'de basketbolun gelişimine sağladığı büyük katkı, diğer spor dallarına verdiği destek (Bisiklet, hentbol, voleybol ve dünyanın sayılı futbol liglerinin yayını)

Sports TV: Başta voleybol ve hentbol olmak üzere, futsal ve öteki gelişmekte olan spor branşlarının naklen yayını nedeniyle.

Öte yandan, TSYD ve Türk sporuna katkıları nedeniyle aşağıdaki kişi ve kuruluşların da ziyaret edilerek şükran plaketi verilmesi kararlaştırdı:

-Kadir Topbaş (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı)

-Mahmut Özgener (Futbol Federasyonu Başkanı)

-Türk Hava Yolları

-Ali Dürüst (Galatasaray Kulübü eski yöneticisi)

Bu arada, TSYD-Ülker Geleneksel Spor Gazeteciliği Yarışması'nın ödül töreninin de 12 Mayıs'ta İstanbul Swissotel'de yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor