Şenol Güneş'e milli teklif

Trabzonspor'daki geleceği belirsiz olan teknik direktör Şenol Güneş'in adı, Güney Kore Milli Takımı teknik direktörlüğü için geçiyor. Teknik direktör olarak Güney Kore'ye ilk geldiğinde Türkiye'den kaçtığının altını çizen Güneş, bu ülkede daha çok Türkiye

Şenol Güneş'e milli teklif

Trabzonspor'daki geleceği belirsiz olan teknik direktör Şenol Güneş'in adı, Güney Kore Milli Takımı teknik direktörlüğü için geçiyor.

 

Teknik direktör olarak Güney Kore'ye ilk geldiğinde Türkiye'den kaçtığının altını çizen Güneş, bu ülkede daha çok Türkiye için çalıştığını ifade etti. 

 

Şenol Güneş, "Buraya geldiğimde aslında kaçmış olarak geldim. Uzaklaşmak düşüncesi ile geldim. Ama tam tersine Türkiye'me çalışmaya başladım.

 

Çoğu zaman Büyükelçi'den üstün tuttukları oldu. Sorumluluk duygusu duymaya başladım" ifadelerini kullandı.

 

KORELİLER GÜNEŞ'İ İSTİYOR

Trabzonspor'da kalıp kalmayacağı sorusunu "Bilmiyorum" diye geçiştiren Şenol Güneş, Güney Kore'ye transfer iddialarına ilişkin cevap vermekten çekindi.

 

Güneş'in, Güney Kore Milli Takımı'na teknik direktör olarak düşünülen ilk isim olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler