Şenol Güneş'e Galaxy S3 Telefon

 Samsung Electronics Türkiye firması tarafından Teknik Direktör  Şenol Güneş ve Kalecimiz Onur Kıvrak’a birer adet Samsung Galaxy S3 telefon hediye edildi. Samsung Electronics Türkiye firması Karadeniz temsilcisi Caner Kol ve Avea Bayii R&S İletişim İşlet

Şenol Güneş'e Galaxy S3 Telefon

 

Samsung Electronics Türkiye firması tarafından Teknik Direktör  Şenol Güneş ve Kalecimiz Onur Kıvrak’a birer adet Samsung Galaxy S3 telefon hediye edildi.

 Samsung Electronics Türkiye firması Karadeniz temsilcisi Caner Kol ve Avea Bayii R&S İletişim İşletmecisi Rahmi Özçilingir bordo mavililerin  sabah antrenmanı öncesi tesislere gelerek Teknik Direktör Şenol Güneş ile başarılı kaleci Onur Kıvrak’a telefon verdiler.

 Teknik Direktör Şenol Güneş ise aldıkları hediye dolaysıyla Kol ve Özçilingir aracılığıyla Samsung Türkiye firmasına teşekkür etti.

Güneş’ Samsung Türkiye Genel Müdürü Sung Yong Hong için özel olarak kaleci forması imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor