Şenol Güneş'e ceza!

PFDK'dan, resmi sitelerinden yaptıkları açıklamalarda Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştiren Trabzonspor ve Beşiktaş'a ceza.Kurul iki ekip de yaptığı açıklamalardan dolayı 100.000 TL para cezası verdi. Bu arada Beşiktaş maçında hakem tarafından oyundan a

Şenol Güneş'e ceza!

PFDK'dan, resmi sitelerinden yaptıkları açıklamalarda Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştiren Trabzonspor ve Beşiktaş'a ceza.

Kurul iki ekip de yaptığı açıklamalardan dolayı 100.000 TL para cezası verdi. Bu arada Beşiktaş maçında hakem tarafından oyundan atılan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e 2 maç men cezası verildi. Güneş 2 maçta takımının başında olamayacak.

GS'YE DE CEZA
Öte yandan TFF ve MHK'ya eleştiride bulunan Galatasaraylı yönetici Işın Çelebi'ye de 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

Kasımpaşa-MP Antalyaspor maçının ardından kendisine hakaret eden taraftarlara saldıran kaleci Murat Şahin de 5 maç ceza aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor