Şenol Güneş'e büyük onur

 Fransız Futbol Dergisi ESM üyesi So Foot, gelmiş geçmiş en iyi 100 Teknik Direktör sıralaması yayınladı. Dergi, en iyi teknik adamlar sıralamasını yaparken, çalıştırıcıların takımlarıyla ülke ligleri ve ülke dışı uluslararası mücadelelerde ortaya koydukl

Şenol Güneş'e büyük onur

 

Fransız Futbol Dergisi ESM üyesi So Foot, gelmiş geçmiş en iyi 100 Teknik Direktör sıralaması yayınladı.
 
Dergi, en iyi teknik adamlar sıralamasını yaparken, çalıştırıcıların takımlarıyla ülke ligleri ve ülke dışı uluslararası mücadelelerde ortaya koydukları performansları göz önüne aldı. 100 kişilik 'Değerli teknik adamlar' listesinde, iki Türk teknik direktör yer aldı.
 
2002 Dünya Kupası'nda ülkemize Dünya 3.'lüğünü getiren Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş listede yer aldı.   73'üncü sıraya yerleştirilen Şenol Güneş bu listedeki iki Türk teknik direktörden birisi oldu.. Deneyimli teknik adam; Jürgen Klopp ve Rafael Benitez gibi teknik patronları sollamayı başardı. 
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de bu listede 48. sırada yer aldı. Terim ve Güneş dışında Süper Lig'de bu sezon takım çalıştırıp listeye giren tek isim Orduspor'un Arjantinli antrenörü Hector Cuper oldu. Deneyimli teknik direktör 81. sırada yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor