Şenol Güneş'den uyarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, savunmanın göbeğinde oynayacak olan Giray, Mustafa ve Glowacki'ye de özel uyarılarda bulunarak, "Hamle zamanlamasına dikkat edin. Ana hedefimiz, topa rakipten yüksekte, uzağa ve kenara vurmak. Eğer uzaklaştırmak i

Şenol Güneş'den uyarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, savunmanın göbeğinde oynayacak olan Giray, Mustafa ve Glowacki'ye de özel uyarılarda bulunarak, "Hamle zamanlamasına dikkat edin.

 

Ana hedefimiz, topa rakipten yüksekte, uzağa ve kenara vurmak. Eğer uzaklaştırmak istediğiniz topu merkeze atar ve rakibe kaptırırsanız büyük sıkıntı doğar.

 

Topa vurduğunuz anda çıkın ancak top rakip futbolcunun ayağına değidiği anda da hemen savunma pozisyonunuzu alın. Hiçbir zaman işi şansa bırakmayın. Birbirinizin kademesine girin" dedi.

Rakip forvetlerin yapacağı çapraz koşulara iki stoperin birden koşmasının defansın merkezini boşaltacağı ve büyük tehlike doğuracağı uyarısında da bulunan Güneş, "Stoperler birbiriyle koordineli olmak zorunda.

 

Kesinlikle uyumayın, dalmayın, konsantrasyonunuzu kaybetmeyin. Topu kornere veya taca atmaktan çekinmeyin. Yeter ki merkeze atmayın" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler