Şenol Güneş: Zamana ihtiyacımız var

 Kasımpaşa galibiyetiyle kendine gelen Trabzonspor’da, Teknik Direktör Şenol Güneş, oyun ve skor olarak ligin ilk yarısı boyunca dalgalanma yaşayabileceklerini ifade etti.Fenerbahçe karşısında ortaya koyduğu performansla alkış toplamasına rağmen, Mersin İ

Şenol Güneş: Zamana ihtiyacımız var

 

Kasımpaşa galibiyetiyle kendine gelen Trabzonspor’da, Teknik Direktör Şenol Güneş, oyun ve skor olarak ligin ilk yarısı boyunca dalgalanma yaşayabileceklerini ifade etti.
Fenerbahçe karşısında ortaya koyduğu performansla alkış toplamasına rağmen, Mersin İdmanyurdu maçında beklentilere yanıt veremeyerek 2 puan kaybeden bordo-mavili takımın, Kasımpaşa’yı tek golle mağlup etmesini değerlendiren Güneş, “Kasımpaşa ve Sivas’ı yenen bir takım olarak, Karabük, Gaziantep ve Mersin maçlarındaki puan kayıpları bizim üzerimizde yük olarak kaldı. Beklentiye cevap veremedik. Futbolcularımızın bireysel özelliklerinin altında oynamaları maçlardaki sıkıntıları beraberinde getirdi” dedi.
Şenol Güneş, başarılı bir şekilde yola devam etmek için istikrara ihtiyaç duyduklarının altını çizdi.
Deneyimli hoca, “Takım uyumu ve başarıda devamlılık olmadığı sürece bu dalgalanmaları geçireceğiz. Onun için çok çalışmamız ve oyuncuların buna alışması gerekir. Saha içinde gol kaçırdığınızda üzülmek yerine pozisyon almak lazım. Üzülürseniz gol yersiniz. Takım bütünlüğü için zamana ihtiyaç var. Bu yıl özellikle ilk yarı bunu yaşayacağız” ifadelerini kullandı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler