Şenol Güneş yine güldü

Bursaspor ile Gençlerbirliği Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bursaspor, geriden geldiği mücadelede Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti.Mücadelede gol perdesi, 21. dakikada açıldı. İrfan Can Kahveci'nin açtı

Şenol Güneş yine güldü

Bursaspor ile Gençlerbirliği Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bursaspor, geriden geldiği mücadelede Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti.

Mücadelede gol perdesi, 21. dakikada açıldı. İrfan Can Kahveci'nin açtığı ortada ceza sahası içerisinde topla buluşan Stancu, iyi bir kontrolle topu önüne aldı ve düzgün vurarak ağları havalandırdı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı. Gençlerbirliği, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

Gençlerbirliği, ikinci yarıya aynı 11'le başlarken Bursaspor'da bir değişiklik vardı. Teknik direktör Şenol Güneş, Bekir Yılmaz'ın yerine Samuel Holmen'i sahaya sürdü.

Bursaspor, 56. dakikada Fernandao ile mutlak bir gol fırsatı yakaladı. Aleksandr Hleb'in uzaklaştırmak istediği top altıpas üzerinde Brezilyalı futbolcunun önünde kaldı. Golcü oyuncu çok kötü vurdu, top üstten auta gitti.

Josue'den müthiş gol

Konuk takım Gençlerbirliği için ikinci yarıda oyunun rengi değişti. Bursasporlu Josue, 66. dakikada ceza sahasının dışından çok sert vurdu, top ağlarla buluştu.

Karşılaşmada son dakikalar oynanırken sahneye Samuel Holmen çıktı. İsveçli oyuncu, 90. dakikada Fernandao'nun kaleciden dönen şutunu tamamladı ve Bursaspor'a galibiyeti getiren golü attı.

Fernandao gollerine devam ediyor

Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek, 90 dakikanın sonunda 5 dakika daha ilave etti. Uzatmaların son saniyeleri oynanırken Fernandao attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Bu gol aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi.

Bursaspor, geriden geldiği karşılaşmada Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek Süper Lig'in 19. haftasını üç puanla kapattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler