Şenol Güneş yerini alıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın CSKA Moskova ile oynanacak olan karşılaşmayla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez takımı ile birlikte sahada yer alacak. Trabzonspor'un, İspanya'da Athletic Bilbao ile oynadığı UEFA Play-Off maçında h

Şenol Güneş yerini alıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın CSKA Moskova ile oynanacak olan karşılaşmayla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez takımı ile birlikte sahada yer alacak. 

Trabzonspor'un, İspanya'da Athletic Bilbao ile oynadığı UEFA Play-Off maçında hakeme yaptığı itiraz sonrası tribüne gönderilen ve ardından 2 maç ceza alan teknik direktör Şenol Güneş'in cezası, CSKA Moskova maçıyla birlikte sona eriyor. Bordo-mavili takımın 1-0 galibiyetiyle biten tarihi Inter maçını tribünden izlemek zorunda kalan Güneş, Trabzon'da oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren Lille maçını da tribünden izlemeşti. Inter ve Lille maçlarında elde edilen başarılara tribünden sevinen Güneş, bu kez CSKA Moskova maçında takımının başında yer alabilecek.
 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, CSKA Moskova karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirterek, "Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle 19 kişilik bir futbolcu kadrosu ile Rusya'ya gittik. Soğuk bir hava var. Çok iyi bir rakip ile oynayacağımızı herkesin bilmesini isterim. Deplasmandayız, rakibimizi zorlamak istiyoruz. 3 ihtimalli bir maç. Sıfırdan başlayacağımız bir maç olacak. Rakibimizle oynayacağımız iki maçta alacağımız sonuçlar bizi bir yere taşıyabilir. CSKA Moskova'ya iki maçta da aşağıda tutabilirsek tur için avantaj yakalamış oluruz" dedi

 MUHTEMEL İLK 11
 UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Inter galibiyeti ve Lille beraberliği ile 4 puan elde eden Trabzonspor grupta lider konumda yer alırken, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle CSKA Moskova maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşıyor. Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Vittek, Henrique ve Piotr Brozek ile kart cezası devam eden Burak Yılmaz, Moskova'ya götürülmedi. Ayrıca Bursaspor formasıyla Avrupa maçı oynadığı için kurallar gereği oynayamayan Volkan Şen de kadroda yer almadı.
 Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya; Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Zokora, Colman, Serkan, Adrian, Halil ve Pawel Brozek ilk 11 ile çıkması bekleniyor. Rusya'nın Moskova şehrindeki Luzhniki Stadı'nda oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg'un yardımcılıklarını Stephen Child ve Simon Beck yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Anthony Taylor ve Andre Marriner'in yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Michael Jones.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler