Şenol Güneş yeniden konuştu

Şenol Güneş, maç sonrası yaptığı açıklamada ''İkinci yarı, sahasında kazanamayan'' bir takım olarak Konyaspor karşısında kazanmalarının güzel olduğunu söyledi.Yarışın en agresif hale dönüştüğü son haftalarda kendi sahalarında maç yapamadıklarını belirten

Şenol Güneş yeniden konuştu

Şenol Güneş, maç sonrası yaptığı açıklamada ''İkinci yarı, sahasında kazanamayan'' bir takım olarak Konyaspor karşısında kazanmalarının güzel olduğunu söyledi.

Yarışın en agresif hale dönüştüğü son haftalarda kendi sahalarında maç yapamadıklarını belirten Güneş, ''Ama aldığımız puanlar ile yarışın heyecanı arttı. Fenerbahçe ile yarışıyoruz, arkadan Bursaspor geliyor. İkinci yarı, sahasında kazanamayan bir takım olarak kazanmak istiyorduk. Kazanamayan bir takım olarak bu akşam kazanmak güzeldi'' dedi.

Maça iyi başladıklarını ve hemen pozisyonlar bulduklarını anlatan Güneş, şöyle devam etti:

''İlk yarı, hücumda zenginliğimiz vardı ama rakibe de şans verdik. İkinci yarı, daha kontrollü oynamak istedik. Rakibin defansına baskı yaptığımızda hata yapacağını düşündük. Önde baskı sonrasında elde ettiğimiz topları etkili kullanamadık ama rakip de sahamıza gelemedi. Son bölümde geriye çekildik. Dolayısıyla ikinci yarı pozisyon zenginliğimiz az rakibe kontrollü oynadığımız bir dönem oldu. Kendi sahamızda ilk yarı fazla, ikinci yarı az pozisyon bularak kötü görüntü ortaya çıkmış olabilir ama bunu doğal karşılıyorum. Oyuncularım büyük emek verdiler ve bunun sonucunda maçı kazandılar. İkinci yarı ilk defa kazanmaları, oyuncuların maça asılmaları, seyircinin desteği güzel. Kora kor bir maç oldu ama bütün oyunculara teşekkür ediyorum. ''

Yarışın devam ettiğini ifade eden Güneş, ''Biz Konyaspor maçını hak ettiğimizi düşünüyoruz, geçen hafta Gençlerbirliği maçını da hak etmiştik. Ama her şeyin mükemmel olmadığını söylemek durumundayım'' dedi.

Güneş, Yattara'nın kadroda olmaması konusunda ise ''Bizim elimizde 25 tane oyuncumuz var. Yattara da onlardan biri. Sezon sonuna kadar bizim oyuncumuz. İhtiyaç duyarsak kullanırız, yoksa kullanmayız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor