'Şenol Güneş ve Şakar çok istiyor'

Kayserispor'la yollarını ayıran başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Eren, Galatasaray ve Trabzonspor'un gündeminde... Bonservisi ücreti olmayan genç futbolcunun Fatih Terim'in vereceği rapor doğrultusunda Galatasaray'a transferinin mümkün olduğu bildirildi

'Şenol Güneş ve Şakar çok istiyor'

Kayserispor'la yollarını ayıran başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Eren, Galatasaray ve Trabzonspor'un gündeminde... Bonservisi ücreti olmayan genç futbolcunun Fatih Terim'in vereceği rapor doğrultusunda Galatasaray'a transferinin mümkün olduğu bildirildi.

GALATASARAY'A TRANSFERİ CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK

Mehmet'in menajeri Mahmut Güneş, Bülent Tulun'la bir görüşme yaptı. Tulun bu görüşmede, Mehmet'e olumlu baktığını, ancak kararı Fatih Terim'in vereceğini söyledi. Galatasaray'ın Mehmet Eren'le ilgili kararı en geç Cuma gün vermesi bekleniyor.

ŞENOL GÜNEŞ VE NEVZAT ŞAKAR ÇOK İSTİYOR

Trabzonspor'un ise bu transfer konusunda son derece istekli olduğu, Şenol Güneş ve Asbaşkan Nevzat Şakar'ın menajer Mahmut Güneş'le görüşerek transfer teklifini ilettikleri öğrenildi.

MEHMET EREN: "TRANSFERİM 3 GÜN İÇERİSİNDE NETLEŞİR"

Mehmet Eren ise Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu, Benim için bir değiyim gerekiyordu. Kayserispor Yönetimi'yle oturup konuştuk ve karşılıklı olarak anlaşıp, yollarımızı ayırdık. Büyük takımlardan teklif gelmesi beni gururlandırdı. En doğru kararı vermeye çalışıyoruz. 3 gün içerisinde transfer sonuçlanır. Mehmet Eren, belli bir potansiyeli olan bir oyuncu, en doğru kararı vereceğim ve 3 gün içerisinde yeni takımım belli olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler