Şenol Güneş: "Tuzağa Düşmedik"

Şenol Güneş Fenerbahçe karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: "Tuzağa Düşmedik"
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçından sonra şunları söyledi:

"Bu maçta kazansak büyük bir avantajımız olurdu, ligin son maçı değil. Kaybeden ya da kazanana çok fazla bir şey olmayacaktı. Rakibimiz iyi bir sürece girmişti. Biz de rakibin oyununa ayak uydurduk ve buna göre bir strateji belirledik. Kendi oyun formatımızla oynamadık ve bu durum bizim kendi oyunumuzu engelledi. Bugünkü maçın geldiği nokta bunu gerektiriyordu, bütün oyuncularım alışık olmadığı bir sistemde oynadı ve kendilerini tebrik ediyorum."

"FUTBOL ADINA ÜZGÜNÜM"

"Fenerbahçe bizi kendi tuzağına düşürmeye çalıştı ama biz bu tuzağa düşmedik. Gerekeni yaptık, hamle olarak da biz rakibin hamlesini bekledik. Futbol adına üzgünüm, taraftarlarımızdan da özür diliyorum ama bugünkü maç bunu gerektirdi. Rakip sürekli baskıyla bizi yıldırmaya çalıştı, Quaresma'nın da hata yapmasına izin vermemek için oyundan aldım, belki de hata yapmayacaktı ama o riski almadım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler