Şenol Güneş transferlerden mutlu

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş yapılan transferlerden memnun. Tecrübeli teknik adamın pazartesi günü başlayacak çalışma öncesi yönetimle bir son durum değerlendirmesi yapması da bekleniyor. Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in yüzü çok

Şenol Güneş transferlerden mutlu

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş yapılan transferlerden memnun. Tecrübeli teknik adamın pazartesi günü başlayacak çalışma öncesi yönetimle bir son durum değerlendirmesi yapması da bekleniyor.

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in yüzü çok istediği Adrian Mierzejewski'nin transfer edilmesinden sonra daha fazla güldü. Yönetimle koordineli olarak yapılan transfer çalışmalarından fazlasıyla memnun kalan tecrübeli teknik adamın pazartesi günü Trabzon'da başlayacak olan kamp çalışmaları öncesinde yönetimle son durum değerlendirmesi yapması bekleniyor. Takımdan ayrılan oyuncuların boşluklarını yeni transferlerle dolduracak olan Güneş'in birkaç takviye daha istediği ve yönetimin de bu konuda yoğun şekilde çalışma yaptığı vurgulandı. Bugüne kadar 3'ü yabancı olmak üzere 6 transfer yapan bordo mavili takımda, 4 futbolcu ise takımdan ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor