Şenol Güneş taraftara uyarı

  Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen sezon yoğun bir dönem geçirdiklerini belirterek, "Hiçbir sebebin arkasına sığınmadan daha güzel futbol oynayıp, daha güzel sonuçlar almalıydık ama başaramadık. Hedefimiz gelecek sezon bu seviyemizin çok da

Şenol Güneş taraftara uyarı

 

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen sezon yoğun bir dönem geçirdiklerini belirterek, "Hiçbir sebebin arkasına sığınmadan daha güzel futbol oynayıp, daha güzel sonuçlar almalıydık ama başaramadık. Hedefimiz gelecek sezon bu seviyemizin çok daha üzerine çıkmak olacak" dedi.

 

AMACIMIZ KULÜBÜ İLERİYE TAŞIMAK OLMALI

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Dergisi'nin 100'üncü sayısında yer alan yazısında, Trabzonspor'un son 2 - 3 yılda gelişen ekonomik şartlara göre büyüyen bir değer haline geldiğini ifade ederek, "Bu değerin oluşmasında içinde bulunan unsurların tamamına yakınının katkıları yok sayılamaz. Bundan sonra hepimizin arayışı, gelinen bu noktayı nasıl daha ileriye taşıyacağımız doğrultusunda olmalıdır. Camia olarak kendi gerçeğimizi göz ardı etmeden geleceği planlamak zorundayız. Bunu mutlaka yapmalıyız. Ancak bu değerleri ve çabayı ortaya koyarken, gereksiz spekülasyonların oluşmasına da fırsat vermemeliyiz. Zaman zaman kamuoyunu yönlendirip, istedikleri yöne çekmeye çalışanlar, bizlerin isimlerini kullanarak, gündem oluşturma gayreti içerisinde olabiliyorlar. Sizlerden dileğim böyle durumlarda seçici davranarak, yapılan yorum ve değerlendirmelere itibar etmemeniz yönündedir" dedi.


HEDEFİMİZ DAHA İLERİYE GİTMEK

Güneş, gelecek dönemi planlarken, özellikle geride bıraktığımız sezonun değerlendirmesini etraflıca yapmak zorunda olduklarını vurgulayarak şöyle devam etti:

"Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve milli maçlar derken oyuncularımızın yoğun bir dönem geçirdikleri ortada. Bu süreçte ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil ettik anca ligde ve kupada maalesef hedeflerimize ulaşamadık. Hiçbir sebebin arkasında sığınmadan daha güzel futbol oynayıp, daha güzel sonuçlar almalıydık ama başaramadık. Hedefimiz gelecek sezon bu seviyemizin çok daha üzerine çıkmak olacaktır."
 

TARAFTARA UYARI: MAKUL, İLKELİ VE PRENSİPLİ OLUN

Şenol Güneş, Trabzonspor'un büyük taraftarını temsil eden güçlü bir kulüp olduğunu da vurguladı ve taraftarlara uyarılarda bulundu. Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Kentimizin, takımımızın sembolü, camiamızın geleceği siz taraftarlarımızsınız. O nedenle şiddete başvurmadan, doğru davranışlar sunarak, fair-play anlayışı çerçevesinde davranmalı, diğer takımlara örnek tavırlar sergilemeliyiz. Birlikteliğimizi tam anlamıyla korumak zorundayız. Kişisel hesap yapmadan kulübümüzü kucaklamalı, içimizdeki yanlışlara izin vermemeliyiz. Makul, ilkeli ve prensipli olmalıyız. Kendi gerçeğimizle yüzleşerek, özeleştirimizi yapmalıyız. Daha iyi bir Trabzonspor oluşturabilmek adına dersler çıkartmalıyız. Saha içinde de saha dışında da sonuçta ne olursa olsun sağduyulu davranmalıyız. Haklı iken haksız duruma düşmemeliyiz. Bugüne kadar sevginizi, desteğinizi bizden esirgemediğiniz gibi bundan böyle de aynı şekilde davranmanızı bekliyoruz. Bu görüşler doğrultusunda hepinize sevgilerimi sunuyor, önümüzdeki dönemin, camiamıza başarılar getirmesini temenni ediyorum."


İLK ETAP KAMP YERLERİ BELLİ OLDU

Trabzonspor'un yeni sezon hazırlıklarının yurtdışı bölümünün birinci etabındaki kamp programı netleşti. Bordo - mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımızın yeni sezon öncesi yapacağı kampın birinci bölümü iki etap halinde Hollanda'da gerçekleştirecek. Buna göre ekibimiz kampın ilk bölümünü 8 - 14 Temmuz tarihlerinde Venlo kentine bağlı Tegelen kasabasındaki Bilderberg Chateau Holtmühle'de, ikinci bölümünü ise 15 - 22 Temmuz tarihlerinde Vaals kasabasındaki Bilderberg Kasteel Otel'de yapacak" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor