Şenol Güneş tanıtımda konuştu

Eski Devlet Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak’ın katkılarıyla Özak'ın basılmasında katkısı olan kitapların tanıtımı yapıldı.Eski Devlet Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak’ın katkılarıyla gerçekleştirilen toplantıda

Şenol Güneş tanıtımda konuştu

Eski Devlet Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak’ın katkılarıyla Özak'ın basılmasında katkısı olan kitapların tanıtımı yapıldı.

Eski Devlet Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak’ın katkılarıyla gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma da yapan Teknik Direktör Güneş, Türkiye'nin iyi bir Trabzonspor'a ve Trabzon'a ihtiyacı olduğunu belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak için sporla sanatı birlikte kullanmamız gerekmektedir” dedi.

480.jpg

Şenol Güneş şöyle konuştu: “Trabzon’daki derinliği ve genişliği başka illerde bulabilmek mümkün değil. Bu şehrin özelliği bu. Trabzonlu olmanın gururunu yaşıyoruz. Trabzon’un spor ve sanat şehri olmasından dolayı büyük gurur duyuyor, motive oluyoruz. Herkesin bir hayatı, hikayesi, romanı var.

Herkesin bir kitabı da olmalıdır. Ama yazmak farklı bir olay. Bu anlamda emek veren bütün sanatçıları tebrik ediyorum. Kitaplara baktığımızda geçmişi bir kez daha hatırlıyoruz. Özellikle ben çocukluğumu hatırlıyorum. Sahilleri hatırlıyorum. Sotka Mahallesi’ni hatırlıyorum. Baktığımızda farklı bir dünyaya doğru gidiyoruz

Kendisinin kitap yazmaması nedeniyle haya yaptığını ancak bunun bir sebebi olduğunu da kaydeden Güneş, üstü kapalı mesajlar verdi. Tecrübeli teknik adam şunları söyledi: “Niye yazmadım çünkü bana ‘oyunu okuyamıyorsun’ dediler. Konuşuyorum, ’konuşamıyorsun’ dediler. Yazmaya hiç girmedim bir şey demesinler diye. Herkes kendi işini yapmalı ve iyi yapmalı. Ben de bir iş tuttum. Oyun oynuyorum ve hayatım bu oyunla devam ediyor

4800.jpgSanat ve sporun birlikte, iç içe olması gerektiğini de hatırlatan Güneş, “Bizim hep birlikte olmamız gerekiyor. Çocukluğumdan beri hep aynı şeyi söylüyorum. Bazen kendime kızıyorum. Acaba milleti mi kandırıyorum diye. Türkiye'nin iyi bir Trabzonspor ve Trabzon'a ihtiyacı var.

Ama Trabzon'un da birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Yaşım 10 aynı şeyi söyledim, yaşım 59 yine aynı şeyi söylüyorum. Herhalde mesafe alamadık, öyle düşünüyorum. Buna çok da üzülüyorum.

Çocuklarımıza güzel şeyler sunmamız gerekiyor. Onlara dostluğu, sevgiyi ve barışı sunmak için sporla sanatı birlikte kullanalım diyorum. Eleştiriler her zaman olacaktır ama bu kentten çıkan hiç bir insanı aşağıya doğru çekmeyelim.

Maalesef büyüttüklerimizi, ürettiklerimizi aşağıya çekiyoruz. Bunları bırakmamız lazım. Çünkü onlar burayı aştılar zaten. Biz onları burada tutup yenilerini çıkarmalıyız. Dünya bunu yapıyor. Herkesten örnekler alarak yeni bir Trabzon kurmamız gerekiyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler