Şenol Güneş Sivas'ı tebrik etti

Medicana Sivasspor Teknik Sorumlusu Orhan Kaynak,  Bursaspor'u 4-1 yendikleri maçta sahada her şeyi doğru yaptıklarını belirterek,  futbolcuların yüreğiyle mücadele ettiğini söyledi.  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliğinin, Medicana  Sivass

Şenol Güneş Sivas'ı tebrik etti
Medicana Sivasspor Teknik Sorumlusu Orhan Kaynak,  Bursaspor'u 4-1 yendikleri maçta sahada her şeyi doğru yaptıklarını belirterek,  futbolcuların yüreğiyle mücadele ettiğini söyledi. 
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliğinin, Medicana  Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ı tedbirli olarak PFDK'ya sevk etmesi  nedeniyle maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Kaynak, maçtan  önce böyle bir skoru beklemediklerini belirtti. 
 
Bursaspor karşısında sahada her şeyi doğru yapan bir takım olduğunu  dile getiren Kaynak, "İyi başladık, erken gol bulduk, sonrasında Bursaspor topa  çok hakim olan görüntüdeydi. Oyuncu arkadaşlarım yüreğiyle mücadele etti. Kontra  ataklardan bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik. Bursaspor çok kaliteli bir  takım, bundan sonraki maçlarda onlara başarılar diliyorum" diye konuştu. 
 
Galibiyete ihtiyaçları olduğu için daha ofansif bir oyuncu grubuyla  mücadele ettiklerini aktaran Kaynak, oynayan oynamayan bütün futbolcuların  galibiyete katkısı olduğunu vurguladı. 
 
Kaynak, coşkulu şekilde takımını destekleyen taraftarlara da teşekkür  etti. 
 
Nijeryalı forvet Michael Eneramo'nun durumunun sorulması üzerine  Kaynak, "Kayserispor maçında aldığı darbe sonrası emarı çekildi. Çapraz bağları  koptu, sezonu kapattı. Geçmiş olsun diyoruz" dedi. 
 
Kaynak, maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen Batuhan Karadeniz'in  durumunun ise yarın çekilecek MR'dan sonra belli olacağını kaydetti. 
 
Bursaspor cephesi 
 
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de futbolda her türlü sonuç  çıkabildiğini, mağlubiyetin de farklı mağlubiyetin de bu işin doğasında olduğunu  söyledi. 
 
Oyunun başında hem havaya hem sahaya uyum sağlamayadıklarını dile  getiren Güneş, Sivasspor'un ilk atakta golü bulduğunu, golden sonra yakaladıkları  2-3 pozisyonu değerlendiremediklerini belirtti. 
 
Kendilerine yakışmayan bir ilk yarı geçirdiklerini ve çok hata  yaptıklarını aktaran Güneş, "Hava ve saha şartları ne olursa olsun böylesine  hataları kabul etmek mümkün değil" diye konuştu. 
 
Hatalarını iyi değerlendiren Sivasspor'un karşılaşmadan galip  ayrıldığını belirten Güneş, "Üzgünüz, hem 2 oyuncu hem de 3 puan kaybettik" dedi. 
 
Güneş, galibiyetten dolayı Sivasspor'u tebrik etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor