Şenol Güneş Şike Sürecini Değerlendirdi

 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şike sürecinin mağduru olduklarını ancak buna takılıp kalmamaları gerektiğini belirterek, yönetimin tüm yasal yolları kullanarak haklarını teslim alabilmek adına güçlerini seferber ettiğini söyledi.  Trabzonspor

Şenol Güneş Şike Sürecini Değerlendirdi

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şike sürecinin mağduru olduklarını ancak buna takılıp kalmamaları gerektiğini belirterek, yönetimin tüm yasal yolları kullanarak haklarını teslim alabilmek adına güçlerini seferber ettiğini söyledi. 
 
Trabzonspor Dergisi’nin Ekim sayısında yer alan yazısında önemli mesajlar veren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki, bugüne kadar verdiğimiz mesajlarda sürekli ilkelerimizle, prensiplerimizden, sevgi ve saygımızdan vazgeçmeden bütünlüğümüzü bozmamamız gerektiği konusunun üzerinde özenle duruyoruz” diyerek, “Şartlar ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Siz değerli Trabzonsporlular takımımızın sembolü, gururu ve geleceğisiniz. Hiçbirinizi kaybetmemize tahammülümüz olamaz. Aksine bünyemize yeni taraftarlar nasıl katacağımızın içerisinde olmalıyız. Trabzonspor büyük bir kulüp, büyük bir camiadır. Her bireyiyle önemli ve değerlidir. Bu yüzden camiasındaki herkes saygı görmelidir. Şahsım olarak tüm Trabzonsporluları seviyorum. Herkesin de birbirini sevmesini bekliyorum” açıklamasında bulundu.
 
 
 
“ŞİKE SÜRECİNİN MAĞDURUYUZ AMA BUNA TAKILIP KALAMAYIZ”
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şike sürecinin mağduru olduklarını belirterek, “Yönetimimizin tüm yasal yolları kullanarak hakkımızı teslim alabilmek adına güçlerini seferber etmiş durumda. Şimdi yepyeni bir kadromuz var. Bu kadronun yeniden uyum içerisinde takım haline gelmesini sağlamalıyız. Bu da zaman, sabır, emek ve destek ister. Eğer planlarımızı lige yansıtıp başarı sağlayabilirsek elimizde yeni bir kadro olacak. Tüm camianın gurur duyacağı ve keyif alacağı bir takım izlettirmek bizim borcumuz. Buna çalışıyoruz. Sorunlarımız varsa üzerine gideceğiz. Çözümü düşünmek zorundayız. Yıkmadan yapmak durumundayız” dedi.
 
Oyun anlayışlarında ki tempoyu hızla yukarı çekeceklerine değinen tecrübeli teknik adam, “Gol sayımızı da arttırmalıyız, Şunu çok iyi bilmeliyiz ki; oyuncularımıza sahip çıkarsak bugünkünden çok daha iyi olurlar. Onlara destek verdiğimizi hissettirmeliyiz. Sıcak bir ortamda oynayıp huzur bulmalarını sağlamalıyız. Bu takımın tüm Trabzonsporluların olduğunu unutmayalım. Eksiklerimizin çok çalışarak düzeleceğini biliyorum. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve kamuoyu aynı duyguyu paylaşmak zorundayız. Futbolcularımızın şehirde huzurlu olmalarını sağlarsak onları daha verimli hale getirebiliriz. Yanlışları söyleyelim ama onları daha iyi motive edelim. Takım içerisindeki uyumu daha yukarılara taşımalıyız. Bunun içinde futbolcularımıza yardımcı olmalıyız” ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler