Şenol Güneş sesleri yükseliyor

Trabzonspor'un efsane ismi Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gideceği sesleri iyiden iyiye yükelemeye başladı.Bursaspor’un 16 Mayıs’ta yapılacak Genel Kurulu’nda yeniden Başkan adayı olan Recep Bölükbaşı, seçildiği takdirde önümüzdeki s

Şenol Güneş sesleri yükseliyor

Trabzonspor'un efsane ismi Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gideceği sesleri iyiden iyiye yükelemeye başladı.

Bursaspor’un 16 Mayıs’ta yapılacak Genel Kurulu’nda yeniden Başkan adayı olan Recep Bölükbaşı, seçildiği takdirde önümüzdeki sezon yole kesinlikle Şenol Güneş’le yola devam edeceklerini açıklarken, Beşiktaşlı yöneticiler de Başkan Fikret Orman’a yeni sezonda takımın başına Şenol Güneş’i getirmesi yönünde baskılarını sürdürüyor.

Bu isimler Bilic’i sert şekilde eleştirirken; sezon sonuna kadar Hırvat teknik adama sabredilmesini ama gelecek sezon kesinlikle onunla yola devam edilmemesini istediler. Orman’ın ise ilk kez Bilic’i savunma konusunda sessiz kalması ve “Zamanı değil” demesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor