Şenol Güneş şampiyonluğa koşuyor

Şenol Güneş'in takımı Beşiktaş, kritik Galatasaray karşılaşmasını kazandı.   Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda kritik önem taşıyan mücadelenin 90 dakikasından 1-0

Şenol Güneş şampiyonluğa koşuyor
Şenol Güneş'in takımı Beşiktaş, kritik Galatasaray karşılaşmasını kazandı.
 
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda kritik önem taşıyan mücadelenin 90 dakikasından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Beşiktaş, önemli bir virajı daha kayıpsız dönmüş oldu. Beşiktaş'a galibiyeti getiren gol, 76. dakikada Alman golcü Mario Gomez'den geldi.
 
Bu skorun ardından Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı ilk kez mağlup eden Beşiktaş puanını 76 yaptı ve 1 maçı eksik olan Fenerbahçe'nin 6 puan üzerine çıktı. Galatasaray ise 45 puan ile 7. sırada kaldı.
 
Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş evinde Osmanlıspor ile karşılaşacakken, Galatasaray ise deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor